Te-ai gandit vreodata care este incaperea din locuinta in care iti petreci cel mai mult timp? Daca dormitorul este alegerea ta, ei bine sa stii ca asa e! Desi restul camerelor nu sunt de neglijat, dormitorului ii trebuie acordata o atentie aparte. Este zona neutra in care te relaxezi, uiti de problemele de peste zi si, evident, te odihnesti si iti reincarci bateriile pentru a doua zi.

Desi conceptul de „acasa” e indeajuns pentru majoritatea dintre noi, micile schimbari ale incaperilor, amenajarea acestora conform noilor tendinte sau decoratiunile speciale pot reprezenta o gura de aer proaspat. Mai mult decat atat, dormitorul trebuie sa emane relaxare, liniste si un aer intim, iar acest lucru se poate realiza cu usurinta prin intermediul unor accesorii potrivite.

Daca iti place originalitatea si folosirea amprentei personale in ceea ce priveste amenajarea dormitorului, solutiile hand-made sunt o alegere foarte buna. Accesoriile si decoratiunile realizate manual sunt la moda si sunt extrem de usor de realizat daca stii unde sa gasesti tutoriale dedicate. Fie ca te inspiri din revistele de profil sau de pe diverse site-uri de pe internet unde alti oameni explica detaliat procesele de creatie, imaginatia trebuie sa fie factorul principal pe care sa te bazezi.

Fara sa ne indepartam de ideile originale, de cativa ani tapetul sau autocolantele au devenit niste accesorii indragite. Culorile si stilurile grafice sunt foarte diverse, asa ca singura ta grija este sa le gasesti exact pe cele care sa ti se potriveasca tie si casei tale.

Specialistii in design interior ne ofera un set de sfaturi pretioase, general valabile, pentru redecorarea oricarei camere. Trebuie sa acordam atentie la echilibrul dintre elementele grele si cele usoare – fie ca vorbim despre decoratiuni sau pur si simplu structura camerei, echilibrul intre zonele decorate si cele nedecorate – pentru a scapa de discrepantele deranjante vizual, dar si echilibrul intre suprafetele orizontale si cele verticale.

Intorcandu-ne la elementele din dormitor asupra carora ar trebui sa ne concentram, trebuie sa stii ca desi pot parea banale si fara prea multa implicare in procesul de redecorare, lenjeriile de pat sunt foarte importante. Atat din punctul de vedere al designului, cat si al materialelor din care sunt realizate. In definitiv, conteaza si efectele acestora asupra perioadei tale de odihna.

Green Future este unul dintre producatorii de top ai produselor de dormit premium din Romania, iar confortul si calitatea acestora sunt primele lucruri luate in considerate in procesul de fabricatie.

Ortopedica si anatomica, Salteaua SILVER ACTIVE ofera o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxeaza muschii. Are fermitati diferite pe cele 2 fete: mai moale pe partea cu 3 cm spuma Memory si mai ferma pe partea cu 3 cm Latex. Indiferent pe ce parte alegeti sa dormiti, cele 2 straturi din spuma poliuretanica de inalta densitate, Memory si Latex, ajuta la eliminarea punctelor de presiune in timpul somnului (umeri, sezut, picioare) si la relaxarea muschilor in timpul somnului.

Acum ca ai un punct de plecare, dormitorul tau e gata de o schimbare!

Afla mai multe despre produsele Green Future aici: http://www.green-future.ro/saltea-silver-active.html

Related posts

Advertorial: Cum amenajezi un dormitor alb

Adina Meyers

Cea mai bună metodă de îndepartare a tapetului de pe pereți

Adina Meyers

Living în nuanțe elegante de maro și bej

Adina Meyers