LifeStyle

Saint-Gobain Rigips se bucura sa primeasca diploma de excelenta oferita in cadrul Premiilor anuale EURO-Constructii 2015

In cadrul galei de premiere anuale EURO-Constructii 2015, compania Saint-Gobain Rigips a primit Trofeul EURO-Constructii si diploma de excelenta pentru promovarea de solutii inovatoare si pentru contributia speciala la dezvoltarea sectorului de construcții din Romania.

Saint-Gobain Rigips se bucura sa primeasca acest premiu, fiind pentru al doilea an consecutiv printre premiantii Galei „Premiile pietei de constructii, EURO-Constructii”.

Distinctia de anul acesta a fost acordata companiei Saint-Gobain Rigips la categoria „Reliable Brands” (n.a. marci de incredere) pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de constructii din Romania.

Prezenta companiei Saint-Gobain Rigips pentru al doilea an consecutiv pe lista de castigatori ai competitiei EURO-Constructii este o recunoastere a eforturilor pe care le depunem in mod constant in domeniul inovarii si pentru calitatea produselor noastre. Diploma de excelenta pentru promovarea solutiilor inovatoare si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de constructii din Romania reprezinta o onoare pentru noi, dar si un motiv in plus pentru a continua calatoria noastra in domeniul constructiilor sustenabile, pe acelasi drum plin de profesionalism, a declarat dl. Constantin Hariton, director general al Saint Gobain Rigips

Saint-Gobain Rigips apreciaza Gala EURO-Constructii, fiind un prilej optim pentru a recompensa excelenta in afaceri a companiilor ce activeaza in sectorul national de constructii si un imbold de a ridica mereu stacheta.

Gala din acest an a fost organizata la data de 25 mai 2015 la hotelul Radisson Blu din Bucuresti si au participat peste 360 de invitati. Un numar de 69 de companii si 11 organizatii institutionale din domeniile de constructii si instalatii au fost premiate in cadrul celor 4 categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, Reliable Brands.

Related posts

Travel trends: care sunt orasele brazilieze care vor gazdui Campionatul Mondial de Fotbal 2014?

Adina Meyers

Desert gata in mai putin de 30 de minute

Adina Meyers

Opera Nationala organizeaza cea de-a 4 editie a prestigiosului Concurs International de Canto “Maestrii Artei Lirice”

Adina Meyers