LifeStyle

Cum sa-ti ingrijesti pielea din exterior și din interior

Specialiștii în frumusețe vorbesc în ultima perioadă despre necesitatea de a completa utilizarea produselor cosmetice pentru uz extern, cu suplimente nutritive care să contribuie la frumusețea pielii din interior.

Această abordare holistică a cosmetologiei stă deja la baza unor scheme de tratament dezvoltate  în laboratoarele de cercetare ale unor nume de referință în industrie. Principiile de funcționare ale Clarena Beauty System se bazează pe regimul de viață al japonezilor. Aceștia sunt recunoscuți pentru sănătatea și condiția lor fizică excelentă obținute printr-un regim de viață riguros în care suplimentele cu substanțe active naturale joacă un rol esențial.

Clarena Beauty System a fost conceput pentru a oferi pielii nutrienți esențiali, atât la exterior, cât și din interior, prin crearea unor suplimente alimentare ce completează gamele de cosmetice existente. Astfel, substanțele active de care pielea are nevoie sunt asigurate în trei pași complementari:

1. tratamente realizate în centrele de estetică

2. produse cosmetice pentru rutina zilnică

3. suplimente nutritive

Collagen Clarena Beauty System este programul complet de îngrijire dedicat tenului tern pe care se observă deja primele semne ale îmbătrânirii. Ca suport al tratamentului cosmetic profesional care contribuie la refacerea fibrelor de colagen, în rutina zilnică de frumusețe trebuie să intre consumul câte unei doze de 100% Certus Collagen Beauty Drink și utilizarea produselor din gama Liposome Certus Collagen Line. Conform cercetătorilor din cadrul Clarena Independent Research Institute, în 3 săptămâni de la începerea tratamentului, pielea va fi mai elastică și cu un aspect vizibil întinerit.

Hyaluron 3D Clarena Beauty System este conceput pentru a asigura o îngrijire completă pentru tenul uscat și deshidratat. Tratamentele profesionale de hidratare și utilizarea zilnică a gamei Hyaluron 3D susțin nivelul de hidratare a pielii din exterior însă aceasta nu este suficientă pentru o hidratare completă, astfel că ea are nevoie și de hidratare asigurată din interior. Suplimentele Hyaluron 3D sunt al treilea pas al acestui sistem holistic de îngrijire. Acidul hialuronic în concentrație de 159 mg este încorporat în fibre și stimulează regenerarea dermului.

Body Slim Clarena Beauty System este conceput ca un program complet de remodelare corporală. Mezoterapia cu microace efectuată în centrele de estetică este extrem de eficientă în eliminarea celulitei și a grăsimii în exces însă, pentru rezultate maxime, trebuie să îți hrănești zilnic pielea cu produsele specifice din gama Body Slim. Iar pentru a inhiba absorbția de grăsimi și zahăr, tratamentele de slăbire trebuie să fie completate de administrarea suplimentelor Body Slim. Bogate în extracte din plante, acestea vor accentua efectele tratamentelor de slăbire. Body Slim este un amestec inovator de extract de cafea verde, alga marină brună (fucus) și crom, care ajută la controlarea greutății corpului și la menținerea unui nivel adecvat de macronutrienți. Produsul lucrează prin inhibarea absorbției de grăsimi și zaharuri și intensifică activitatea metabolică.

Îngrijirea holistică trebuie să asigure substanțe active atât prin tratamentele profesionale, prin rutina zilnică de îngrijire, cât și prin suplimentele potrivite. O condiție esențială pentru a obține cele mai bune rezultate este combinarea celor trei metode și utilizarea lor cu regularitate.

Produsele Clarena sunt disponibile în showroom-ul Estetiq Solutions din București (Str. Romulus, nr. 35) și în saloanele partenere din toată țara.

Related posts

Călătoriile ne transformă: mai independenți și mai flexibili

Adina Meyers

Prăjiturele în formă de inimioară

Adina Meyers

Inteligența artificială, preocuparea lumii moderne

Adina Meyers