Amenajare gradina Amenajari Exterioare Balcon si terasa LifeStyle

Cum obții bronzul perfect chiar la tine acasă? Află AICI toate trucurile!

Pielea bronzată este esențială în timpul sezonului cald, când temperaturile sunt ridicate, iar distracția este în toi. Doamnele și domnișoarele își doresc întotdeauna un bronz perfect, care să fie în contrast cu ținutele specifice verii. Însă, înainte de a ajunge la rezultatul mult dorit, trebuie să treci prin câteva etape importante, mai ales în această perioadă, în care nu poți face plajă la mare. Astfel, în acest articol, vei afla toate trucurile pentru a obține culoarea perfectă chiar la tine acasă.

 

Iată cum poți obține bronzul perfect chiar la tine acasă!

 

  1. Poziționează șezlongul întotdeauna după soare

 

Cu siguranță, ai un loc în curte, unde te poți bronza. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de câteva șezlonguri, pe care să le poți regla în funcție de poziția preferată. După ce ai amenajat spațiul, încearcă să întorci întotdeauna șezlongul către soare și asigură-te că ești departe de umbra care îți poate afecta uniformizarea bronzului.

 

2. Exfoliază pielea înainte de expunerea la soare

 

Exfolierea pielii, înainte de expunerea la soare, este importantă, deoarece, în acest fel, vor fi eliminate celulele moarte, dar și sebumul care poate bloca porii. Astfel, după ce ai făcut acest lucru în prealabil, vei obține, cu siguranță, un bronz uniform.

 

3. Hidratează-te

 

Hidratarea pielii este importantă atunci când vine vorba de expunerea la soare. În cazul în care aceasta este uscată, există șansa să te alegi cu arsuri neplăcute. Pe lângă folosirea unor creme cu factor de protecție, trebuie să bei zilnic și o cantitate semnificativă de apă, pentru că acest lucru poate avea efecte pozitive asupra aspectului pielii.

 

4. Folosește uleiuri speciale și accelerator de bronzare

 

Este cunoscut faptul că există numeroase loțiuni și soluții speciale, care accelerează procesul de bronzare. Astfel, în momentul în care decizi să te expui la soare, poți utiliza cremele specifice, pentru a te asigura că te vei proteja și, în același timp, bronza rapid.

 

5. Stai la soare progresiv

 

Pentru a evita arsurile provocate de statul la soare ore întregi, trebuie să te expui progresiv, respectând recomandările medicilor cu privire la orele la care este sănătos să faci plajă, de gradele din termometru, dar și de cât de repede se bronzează pielea ta, pentru că procesul diferă de la o persoană la alta, în funcție de pigment.

 

Faptul că decizi să-ți petreci timpul liber afară, la soare, are numeroase beneficii pentru organismul tău. În acest fel, corpul va asimila doza necesară de vitamina D, de care ai nevoie.

 

 

Așadar, acum că ai aflat mai multe detalii importante legate de expunerea la soare, dar și lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a avea un bronz cât mai frumos vara aceasta, ține cont de cele prezentate atunci când vrei să-ți amenajezi „plaja” ta chiar la tine în curte!

 

 

Related posts

Florin Dobre: colecție aniversară de 10 ani

Adina Meyers

Doamnele au emisiunea lor la Itsy Bitsy FM

Adina Meyers

Clipe si amintiri de vara presarate cu emotii indulcite: punch aromat cu dragoste sau cocktail racoritor de neuitat

Adina Meyers