LifeStyle

Cum poti obtine o tusa de culoare cu un buchet de lalele

Florile sunt privite ca un accesoriu necesar oricarui interior. Fragilitatea, simplitatea sau coloritul lor sunt deseori accentul necesar desavarsirii unui decor reusit. Acum, daca tot suntem in prag de primavara, va propun cateva aranjamente florale care au ca vedeta lalelele.

Daca sunteti inventivi puteti crea aranjamente de efect, fara a fi necesar sa combinati in aceeasi vaza mai multe tipuri de flori. Vazele de sticla va permit sa creati un aranjament vizibil si in interior, folosindu-va in acest scop de pietricele decorative sau chiar de frunzele florilor.

Orice vas, fie el de sticla sau ceramica, poate gazdui cu succes orice aranjament floral. O carafa de ceramica sau tabla, o sticla transpatenta sau colorata, o galeata pot fi o alegerea inspirata pentru un buchet de lalele.

Pentru cei care nu se feresc sa iasa din tipare, aranjamentele florale care implica si prezenta unor fructe sau legume, poate parea o idee buna.

Foloseste-ti imaginatia, inspira-te din modelele propuse in acest articol si lasa lalelele sa fie in centrul atentiei in amenajarea casei tale, deoarece efectul creat de acestea este mult peste asteptari.

 

Articol de Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare

Sursa foto: http://www.pinterest.com

 

Related posts

Reconversia spatiilor, o solutie spectaculoasa

Adina Meyers

Primul eveniment Artmark din 2012

Adina Meyers

Pannacotta cu lamaie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe