Amenajari Interioare

Cum sa obtii o cafea tare si aromata cu espressoare incorporabile de la Bricomix?

Datorita efectului sau energizant, cafeaua este una dintre cele mai consumate si apreciate bauturi din lume. Aceasta poate fi preparata acasa la ibric sau la filtru, dar si cu ajutorul espressoarelor in cafenele, restaurante si alte localuri.

Din fericire insa, orice iubitor de cafea se poate bucura de un espresso autentic in confortul propriei locuinte datorita ofertelor de espressoare incorporabile destinate uzului casnic.

Bricomix.ro este unul dintre magazinele ce ofera astfel de aparate profesionale pentru cafea, cu ajutorul carora pot fi preparate diverse variante de espresso.

Cum puteti obtine un espresso perfect?

Pentru ca bautura pe care o savurati zilnic sa fie perfecta, aveti nevoie de un aparat profesional ce poate transforma boabele de cafea intr-un espresso plin de savoare, aroma si tarie.

Desigur, pe langa acesta mai exista si alte criterii de care trebuie sa tineti cont:

       –   Alegerea si pregatirea cafelei – Pe langa functiile espressorului, taria si calitatea boabelor de cafea joaca un rol foarte important in obtinerea unui produs finit ce poate satisface chiar si cele mai exigente cerintei.

In acest sens, specialistii recomanda sa va orientati catre magazinele specializate, unde puteti gasi diverse sortimente de cafea.

De asemenea, cafeaua trebuie macinata in cantitati mici, folosite imediat pentru a nu-si pierde din proprietati.

       –   Dozarea cafelei – De obicei, cantitatea de cafea folosita pentru espresso trebuie sa fie corect dozata.

Astfel, in functie de preferinte si taria produsului ales, se pot adauga intre 2 si 6 grame cafea macinata.

       –   Presarea si distributia cafelei – Pentru ca apa sa poata trece prin toata cantitatea de cafea, aceasta trebuie uniformizata si presata cu ajutorul unor dispozitive speciale cu care sunt prevazute o mare parte din aparatele de cafea.

       –   Curatarea espressorului – Pentru a nu modifica gustul cafelei, espressoarele trebuie intretinute in mod adecvat si curatate dupa fiecare utilizare.

Espressoare incorporabile pentru bucatarii compacte

Noile tendinte in materie de amenajare a bucatariilor moderne ii aduce pe clienti mai aproape de electrocasnicele incorporabile, concepute astfel incat sa poata fi mascate cu ajutorul mobilierului.

Desi au costuri de achizitie putin mai ridicate, acestea aduc un plus de eleganta si spatiu, motiv pentru care devin tot mai apreciate de catre designeri de interior si consumatori.

Astfel, producatori precum Bosch, Electrolux, Hotpoint Ariston si multi altii isi intampina clientii cu numeroase modele de espressoare incorporabile.

Acestea au functii si sisteme inteligente de prelucrare a boabelor de cafea, astfel ca reprezinta o investitie excelenta pentru cei care nu isi pot incepe ziua fara aceasta bautura cu traditie.

Comanda un espressor incorporabil online de la Brixomix.ro !

Fie ca v-ati saturat de cafeaua preparata la filtru, fie ca ati visat dintotdeauna la un aparat profesional de cafea, acum puteti comanda espressorul dorit simplu si rapid de la Bricomix.ro

Acest magazin online va asteapta cu preturi avantajoase si produse profesionale de la producatori renumiti si va ajuta sa va amenajati bucataria cat mai modern.

Pe langa espressoare mai puteti comanda si alte tipuri de electrocasnice incorporabile, printre care: combine frigorifice, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase si rufe, plite, congelatoare etc.

Pentru detalii suplimentare si comenzi, fie accesati website-ul www.bricomix.ro, fie telefonati la numarul:

0732 610 473

Related posts

Paradisul pisicilor intr-o vila din California

Adina Meyers

Simulator de culori pentru acoperisuri si fatade: alege cum va arata casa ta de vis!

Adina Meyers

Perdelele – accesorii șic pentru casa ta

Adina Meyers