LifeStyle Retete

Cum sa iti pastrezi energia pe parcursul intregii zi !

Toamna si-a facut aparitia destul de tarziu anul acesta. Iar noi, fara doar si poate, suntem influentati de toate schimbarile si fenomenele care au loc in jurul nostru. Indiferent ca este vorba de mediu, conditii meteorologice sau trecerea dintr-un anotimp in altul.

Acestea ne afecteaza atat fizic cat si psihic. Si pot duce la astenii sau chiar la depresii. Toate aceste probleme pleaca de la incapacitatea noastra de a ne adapta acestor schimbari. Atunci când trecem de la o vreme frumoasa si calda la una rece si mohorata si invers.

Toata lumea cunoaste aceste senzatii mai ales la nivel psihologic. Acel moment in care cheful pentru orice activitate in plus dispare. Cand abia razbesti cu cerintele uzuale din fiecare zi. Cand indiferent cat dormi te trezesti la fel de obosit/a.  In acest sens venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva idei care sa va ajute sa aveti un somn linistit si odihnitor. Si sa va pastrati energia pe parcursul intregii zile.

Somnul dulce mult aduce

Stim deja ca un somn linistit reprezinta cea mai buna si ieftina varianta  de a-ti asigura energia pe parcursul unei zile. Dar ce facem cand somnul nu vine cand ne dorim noi? Iar somnul pe care il avem este nesatisfacator si insuficient? In acest sens recomandam produsele naturale pe baza de plante pentru tulburarile de somn.  

Acestea produc o stare de relaxare necesara instalarii somnului. Si imbunatatesc calitatea somnului transformandu-l intr-unul linistit si odihnitor. Astfel dimineata dumneavoastra va avea o alta perspectiva.

O alta problema a somnului: multi oameni, inainte de culcare, petrec o perioada de timp in fata calculatorului sau a telefonului. Lumina emisa de acestea este asemanatoare cu lumina zilei. Ceea ce poate decala putin ceasul intern. Astfel adormim mai greu si somnul va fii mai putin odihnitor. Recomandam folosirea lor in timpul zilei. Inchiderea acestora trebuie sa fie cu cel putin o ora inainte de ora noastra de somn.

Nu rata micul dejun

Chiar daca esti un om activ si munca ta incepe cu noaptea in cap, indicat ar fi sa nu ratezi niciodata micul dejun. El este cel care iti ofera energia pentru prima parte a zilei. Tot micul dejun este cel care nu te lasa sa exagerezi caloriile la masa de amiaza.

Chiar daca esti adeptul cafelei în locul micului dejun iti recomandam sucurile presate la rece. Acestea ofera vitamine pentru intreaga zi. Presarea la rece este cea mai eficienta metoda de extragere maximă a nutrientilor din fructe si legume. Indicam folosirea acestuia pe stomacul gol, inaintea cafelei.

Related posts

Ai facturi foarte mari la energie? Iată cum poți avea o casă eficientă energetic pentru a reduce aceste cheltuieli!

Adina Meyers

Lansarea in Romania a bestseller-ului „Arta si Stiinta Succesului”

Adina Meyers

Colectia Idei Creative

Adina Meyers