Când locuiți într-un spațiu mic cu opțiuni de depozitare reduse, spațiile sub pat devin valoroase.

 

Această imagine de la IKEA arată cum o ușă a unui dulap de bucătărie VEDDINGE cu un cadru și roți atașate se poate dubla ca un organizator de pantofi glisant.

Articolele mai mici, cum ar fi pantofii și cărțile – deși nu sunt în mod inerent voluminoase – pot ocupa în mod colectiv mult spațiu. Astfel utilizarea depozitării suplimentare sub un pat poate ajuta la menținerea articolelor coralate și la prevenirea formării de grămezi.

Cele de mai sus (de la Design Sponge) sunt un exemplu frumos. Un mod al în care gențile și cutiile de depozitare pot fi funcționale. Dar și frumoase sub un pat.

În acest caz, o bancă creează aluzia de depozitare suplimentară sub pat. Și permite spațiu de depozitare suplimentar pentru cărți. Dar pantofii, revistele sau cutiile decorative de depozitare ar putea funcționa în mod similar. În plus, arată minunat.

Cutiile de depozitare din ratan (similare, de asemenea) sunt unități de depozitare funcționale. Și perfect minunate dacă sunt privite sub un pat.

În timp ce coșurile sunt o alegere evidentă pentru depozitare. Pentru paturile cu un prag inferior de sol, oamenii de la Wohnidee au transformat unitatea IKEA EKBY ALEX în rulare sub depozitarea patului. Dacă acest tip de unitate DIY nu este o opțiune pentru tine. o cutie de depozitare îngustă poate funcționa în mod similar.

 

Related posts

Calorifer electric pentru incalzirea casei? Afla cum il alegi pe cel mai bun

Adina Meyers

Alegerea designerilor: ce culori vor fi la moda anul acesta

Adina Meyers

De inchiriat: Apartament cochet langa parc

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe