LifeStyle

Cum poți scăpa ușor de durerile musculare și articulare

Durerile articulare și musculare sunt un impediment în desfășurarea activităților zilnice? Uită de ele cu ajutorul Cremei Calmante de la Dr. Hart pe bază de Condroitin sulfat, Glucozamină și MSM. Aceste trei substanțe pătrund rapid în piele și au efecte benefice asupra inflamațiilor.

Este știut faptul că din cauza frigului, a vântului și a umezelii, durerile articulare și cele musculare sunt mai frecvente și se acutizează. Pentru a te bucura în continuare de ieșirile în aer liber, fără să înduri apoi dureri musculare sau articulare, ține aproape Crema Calmantă de la Dr. Hart.

Produsul Dr. Hart Cremă Calmantă este eficient în reducerea disconfortului generat de inflamații locale și diminuarea edemelor care apar la nivelul pielii.

Dacă te întrebi ce o face eficientă, iată răspunsul:

Condroitin sulfatul și Glucozamina fac parte integrantă din compoziția cartilajelor, au funcții antistatice și de condiționare a pielii.

MSM-ul conține o mare cantitate de sulf. Are efect antiinflamator și calmant și contribuie la creșterea fluxului sanguin pe zonele de piele pe care se aplică.

Prin sinergia ingredientelor sale active, Dr. Hart Cremă Calmantă are rol calmant și antiinflamator, iar mentolul și camforul dau o senzație plăcută de răcorire.

Pentru a scăpa de durerile musculare sau articulare aplică o cantitate suficientă de cremă pe zona afectată și masează ușor. Repetă aplicarea produsului de 3-4 ori pe zi, până când inflamația dispare.

Dr. Hart Cremă Calmantă se găsește în Farmaciile Sensiblu și costă 31.99 lei. Mai multe detalii găsești pe www.drhart.ro și www.facebook.com/SmartDeLaDrHart/

Related posts

Reabilitarea termica creste eficienta energetica si reduce consumul cu pana la 70%

Adina Meyers

Ai primit trandafiri uscați? Comandă de la un magazin de specialitate

Adina Meyers

Firmele de curatenie, un moft sau o necesitate?

Adina Meyers