LifeStyle

Rockerii iau cu asalt Sala Palatului!

Mai sunt doar câteva zile până pe 30 martie 2018, când rockerii vor ocupa Sala Palatului pentru a sărbători cum se cuvine cei 33 ani de existentă a trupei Cargo. Supranumită de fani ”Cea mai bună trupă rock din Romania” și medaliată de Președintele României pentru întreaga activitate muzicală, Cargo are la activ mii de concerte, 10 albume și zeci de hituri, între care unele se difuzează încă la radio, chiar și după 15 ani de la lansare, cum ar fi ”Daca ploaia s-ar opri”, ”Doi pasi” și ”Ziua Vrajitoarelor”.  

Invitat într-o emisiune radio, pentru a promova concertul aniversar, liderul și fondatorul trupei Cargo, Adrian Bărar, a abordat și subiectul patriotismului în România: 

”Faptul că suntem patrioți se înțelege greșit câteodată. Eu cred că orice schimbare în bine într-o țară necesită mai întâi o schimbare în bine în tine. Faptul că am lansat ultima piesă pe 24 ianuarie nu este o întâmplare, însă nicidecum nu am făcut ”Romanie, te strig” pentru protestele de stradă din Piața Victoriei”, spune Adrian Barar. 

În cadrul aceluiași interviu, Adrian Bărar a derulat povești petrecute în ”familia Cargo” dar a explicat și valorile care au stat mereu la bază unei trupe atât de longevive și cu principii sănătoase: 

  ”Pentru noi acești 33 ani au fost foarte frumoși și fructuoși, nici nu îmi dau seama când au trecut. Așa cum mă mai uit câteodată în buletin și nu îmi vine să cred cum trece timpul, la fel cu Cargo. Nu ne place să lăsăm pe nimeni să se uite sub capacul ciorbei pe care o fierbem noi, ne-am văzut de drumul nostru și iată că poate și de asta Cargo a împlinit 33 ani. Chiar dacă am avut, ca în orice familie, tot felul de momente cu necazuri și căderi, pe care poate puteam să le evităm, ele fac parte acum din trecut”, încheie liderul trupei. 

Pentru concertul aniversar din data de 30 martie 2018, rockerul le-a transmis fanilor: 

”Va aștept pe toți să veniți la Sala Palatului, pe toți cei care ne-ați susținut cu aplauzele, cu prezența la concertele noastre, cu biletele pe care le-ați cumpărat. Și vreau să vă spun că vă mulțumesc!”

Related posts

Descopera produse semnate de designeri romani la Targul de Bijuterie Contemporana Autor

Adina Meyers

Noul micro See Snake

Adina Meyers

(P) Cea mai catifelată îngrijire cu uleiul extraordinar L’Or Bio

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe