Cat inseamna 90 de ani? Oare ne putem imagina cat de mult s-a schimbat lumea in aproape un secol? Astazi, cand tehnologia are o viteza uimitoare, de la o zi la alta avem revelatii in aproape toate domeniile, oare ne putem imagina cum arata lumea in 1927? Sau moda, in detaliu?

In 1927 germanul Gustav Bahner deschidea la Sebes fabrica pe care noi astazi o cunoastem sub numele de Ciserom. Si tot de atunci, treptat si cu multa munca, fabrica a produs an de an sosete nu doar pentru romani, ci si pentru intreaga lume.

Cum a reusit micuta fabrica de ciorapi de la Sebes sa devina astazi o adevarata emblema a calitatii si profesionalismului? Cum a reusit sa depaseasca toate obstacolele timpului si cum a reusit nu doar sa existe ca o adevarata familie ci sa si impresioneze miliarde de oameni? Raspunsul, desi pare simplu, se traduce in 90 ani de munca. Prin perseverenta. Si prin a pune pasiune in tot ceea ce familia Ciserom a facut. Pare un raspuns cliseu, dar adevarul sta zugravit in minuni colorate care bucura picioarele oamenilor care le poarta.

Moda este schimbatoare, insa nevoia de confort si calitate va exista mereu. Oamenii vor avea mereu nevoie de sosete, nu-i asa?

Totusi, angajatii fabricii Ciserom si chiar conducerea acesteia stiu ca nevoia clientilor nu garanteaza si succesul. Daca s-ar fi bazat strict pe nevoile pietei, ar fi avut mult de pierdut. In aceasta industrie trebuie sa intuiesti, sasurprinzi si sa completezi cerintele pietei. Nu este suficient sa livrezi o pereche de ciorapi de cea mai buna calitate. Daca s-ar fi rezumat la asta, n-ar mai fi depasit asteptarile clientilor de fiecare data. Doar ca pentru Ciserom depasirea asteptarilor nu mai este doar un tel, ci face parte din normalitate. Deja de 90 de ani.

Intr-o fabrica demna de renumele Ciserom lucrurile trebuie sa functioneze cu o precizie elvetiana. Fiecare produs este evaluat atent si fiecare colectie este lansata pentru a impresiona noi clienti. Si nu vorbim aici doar despre piata din Romania. Vorbim despre tari precum Germania, Anglia sau Franta. Aici clientii au cultul calitatii si, avand in vedere numeroasele optiuni, pot oricand sa aleaga alt produs. Doar ca acest lucru nu se intampla. Clientii continua sa aleaga produsele Ciserom. Iar si iar. Si cine stie, poate va fi la fel peste alti 90 de ani.

Directorul General Constantin Ispir declara: „Calitatea unei sosete are stransa legatura cu calitatea vietii noastre, fibrele din care este produsa impactand sanatatea pielii. La Ciserom nu facem rabat de la calitate de 90 ani si suntem mandri de ceea ce iese pe portile fabricii in fiecare zi. Ma bucur sa constat ca romanii au incredere in brandurile romanesti si inteleg importanta lor in sustinerea economiei nationale, stimularea productiei interne, precum si crearea a noi locuri de munca!”

Related posts

SISTEME DE ALARMA PENTRU CASE SI APARTAMENTE

Adina Meyers

Definește-ți stilul mansardei cu VELUX Colour By You – cea mai colorată colecție de rulouri opace!

Adina Meyers

6 avantaje ale folosirii spoturilor LED

Adina Meyers