Practic

Cum poti elimina cu usurinta etichetele autocolante

Indiferent dacă este o etichetă de preț inestetică pentru noua ta piesă de decor sau un autocolant îndrăzneț, plin de culoare, pe care micuțul tău l-a tencuit pe perete, este o corvoadă în sine sa il indepartezi. Îndepărtarea lor manuală are ca rezultat reziduuri lipicioase și frustrare. 

Va dezvaluim un mic secret care se afla la indemana oricui si va poate ajuta sa scapati cu usurinta de etichetele autocolante 

Alegeți cea mai ridicată setare de căldură a uscătorului de păr, apoi țineți-l la un centimetru deasupra autocolantului. După un minut sau două, veți descoperi adezivul se va slăbi, facilitând decojirea autocolantului. 

Alte metode de îndepărtare a etichetelor 

 Dacă aveți un articol care nu poate fi expus la căldură. Există câteva alte modalități prin care puteți glisa autocolantele imediat. 

 Veti avea nevoie de otet sau alcool. Aceste două elemente pot ajuta la îndepărtarea autocolantelor. Uleiul de măsline este un alt produs de eliminare a autocolantelor fabulos. Plasați o cantitate generoasă de ulei de măsline pe un prosop de hârtie sau o cârpă curată și frecați ușor pe autocolant. 

 Ar trebui să alunece imediat într-un minut sau două. O ultimă opțiune pentru îndepărtarea autocolantului este utilizarea de oțet cald și apă rece. Luați un burete și înmuiați-l într-un castron cu oțet cald. Apoi saturați autocolantul cu soluția. Lăsați-l să acționeze câteva minute, scoateți încet autocolantul și clătiți cu apă rece. Această metodă funcționează deosebit de bine cu țesături și îndepărtarea petelor de autocolante de pe haine. 

 Asigurați-vă că obiectele în care aplicați ulei de măsline, oțet sau alcool pentru frecare nu vor fi deteriorate de aceste ingrediente. Articolele precum cărțile, îmbrăcămintea și obiectele decorative colorate se vor descurca mai bine cu tehnica uscătorului de păr.  

Related posts

Amenajare in armonie cu natura

Adina Meyers

5 lucruri importante de retinut inainte de a cumpara un covor

Adina Meyers

Cum să-ți faci mini sertare pentru depozitarea mărunțișurilor

Adina Meyers