Home

Cum poți construi un focar exterior cu elemente din beton vibropresat

Grădina sau curtea din jurul casei este locul în care ne relaxăm și petrecem timpul în compania celor dragi. Este important ca aceasta să aibă un aspect cât mai îngrijit și aerisit pentru a crea o senzație de confort și odihnă.

Însă toamna pare că nu avem multe posibilități de amenajare a spațiului exterior din cauza stării capricioase a vremii și a frigului, care pot afecta elementele de decor. Dacă ai decis totuși că este timpul să îmbunătățești aspectul grădinii tale, dar nu vrei să investești o sumă mare de bani și vrei ca decorul să reziste în timp, noi îți recomandăm o soluție practică și de efect de care te poți bucura și în restul anului.

Foc de tabără în curtea casei

Un focar exterior este alegerea ideală pentru a crea o atmosferă specială în după-amiezile sau serile mai senine de toamnă, când îți poți invita prietenii în jurul unui foc de tabără tradițional. În plus, decorul poate fi completat cu câteva băncuțe sau scaune și, pe lângă depănarea amintirilor, puteți pregăti rapid ceva de mâncare.

Un astfel de element decorativ îl poți realiza fără prea mult efort: formatul focarului este rotund și ai nevoie de doar 33 capace de blocheți, pe care le îmbini ajutorul unor adezivi folosiți de regulă în montarea sobelor.

Citește articolul integral pe desprepavaje.ro!

Related posts

Transformă-ți casa cu ferestre și uși din PVC Salamander și aluminiu Aluprof

Adina Meyers

Soluții rapide pentru a schimba vechea pardoseala cu una modernă

Adina Meyers

Sika Romania: un adeziv de calitate inferioara creste de 3 ori costurile lucrarii

Adina Meyers