Calatorii LifeStyle

Restaurant Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar Munteanu

Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar este o oază de istorie și frumos, artă culinară și tihnă, în mijlocul unei zone vibrante. Restaurantul este situat într-o casă cu arhitectură neo românească, unde Chef Cezar Munteanu, inspirat de arta pictorului pe care îl admiră, îmbină armonios elementele unei experiențe gastronomice complete. 

Amplasat în Piața Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul este dispus pe două nivele și cuprinde o zonă principală, la parter, cu o capacitate de 50 de locuri, ce beneficiază de o terasă cu vedere către parc. La etaj ne întampină o atmosferă caldă, un spațiu format din patru saloane cu o multiplă capacitate de acomodare. Locaţia este dotată cu echipamente audio-video pentru a găzdui evenimente de presă, business meetings, lansări de produse sau evenimente corporate.

Șemineu sculptat de Brâncuși

Întregul context al restaurantului, prin melanjul de șemineu impunător sculptat de însuși Brâncuși, rolul de casă conspiraționistă atribuit de Regele Carol al II-lea, reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne – se traduce și în meniul lipsit de timiditate al unuia din cei mai apreciați chefi români.

Cezar Munteanu propune o încadratură gastronomică “Chic cuisine”, o bucătărie cu o bază franțuzească ce îi conferă eleganță, influențe italienești care destind și o notă finală de tip englezesc, tânără și fresh.

„Îmi doresc un public care să înţeleagă ceea ce am vrut să transmit prin meniul pregătit, care se poate bucura de atmosfera interbelică în casa lui Carol al II-lea, unde se spune ca ar fi început povestea de dragoste dintre el şi Elena Lupescu. Am transformat acest spaţiu într-un restaurant care vibrează artă, care inspiră și emană eleganță și bun gust, sub toate formele sale. Despre toate acestea voi vorbi clienţilor mei, un public matur căruia vreau să-i ofer un show complet, din momentul în care pășește în restaurant şi până la plecare. Un show în care arta culinară transcede până în cele mai mici detalii”, spune Chef Cezar Munteanu.

Meniul este realizat din ingrediente alese cu grijă, conceput cu multă creativitate și cunoașterea echilibrului nutrițional, astfel încât clienții să beneficieze de o experiență deplină.

Info utile

– Specific: International / Chic cuisine

– Chef’s specialities: Crème Brulèe din brânză de capră, sparanghel și pere la grătar, Carppaccio de vită umplut cu cremă de busuioc, Budincă de ciuperci, Piept de rață glasat cu sirop de agave, polenta și sos de gălbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel.

Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spumă de migdale sărate.

– Ocazii: Prânz, cină, business meeting, evenimente corporate, aniversare, evenimente private.

– Preț mediu meniu: 150 lei

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat in Piața Charles de Gaulle nr. 3 și este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervări: 0747.512. 141.

Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.

Related posts

Cum fac marketing imobiliar?

Adina Meyers

Sucul din fructe proaspat stoarse

Adina Meyers

7 plante care ne pot purifica locuința – FOTO

Adina Meyers