Home

Cum pot fi mascate cablurile in spatiile de birouri? – Opteaza pentru montarea de pardoseli flotante in colaborare cu specialistii Milucon

Pentru constructia spatiilor utilizate de un numar mare de persoane, precum institutii, cladiri de birouri, spatii industriale, fabrici, depozite, sali de sport, scoli se impune efectuarea unui set de lucrari de amenajari interioare care sa creeze spatii functionale si sigure.

O varianta moderna pentru ascunderea diverselor cabluri si elemente componente ale instalatiilor necesare unui spatiu functional consta in instalarea de pardoseli flotante care reprezinta o alegere comuna expertilor constructori si a designerilor de interior.

Diversitatea finisajelor cu proprietati deosebite este reprezentativa pentru pardoselile flotante

Numite si pardoseli tehnice suprainalte, pardoselile flotante castiga din ce in ce mai mult teren in proiectele de amenajari interioare care sunt efectuate pana in cel mai mic detaliu.

Dincolo de a fi un capriciu al clientilor solicitanti, aceste pardoseli au mai multe avantaje:

  • Amplasarea tutoror cablurilor dintr-o incapere la loc sigur, care poate fi accesat ori de cate ori este necesar;
  • Siguranta si confortul utilizatorilor unui anumit spatiu;
  • Functia estetica conferita.

Din ce sunt compuse pardoselile flotante?

Sunt alcatuite din structuri de otel cu picioare cara se regleaza si panouri de diferite dimensiuni si materiale (lemn, sulfat de calciusi finisaje multiple – gresie ceramica, cauciuc, marmura, granit, PVC, lemn natural, parchet lamintat plastic cu proprietati antistatice, linoleum, aluminiu).

Ce presupune montarea acestui tip de pardoseala?

In primul rand se vor monta piciorusele de otel direct pe suportul de beton, la inaltimea dorita si optima pentru crearea spatiului de depozitare pentru cabluri electrice, internet etc.

Piciorusele din otel sunt rezistente si reprezinta scheletul pe care se vor aplica placi din materialul ales si de dimensiunea adecvata – de cele mai multe forma placilor este patrata.

Rezultatul final este o suprafata perfect circulabila, o pardoseala rezistenta, care imita parchetul si peste care pot fi asezate covoare, mochete si mobila.

Ce avantaje ofera aceasta categorie de pardoseala?

Dincole de crearea unor spatii estetice si aerisita, pardoselile flotante instalate de expertii Milucon prezinta o serie de alte avantaje, pe care beneficiarii ar trebui sa le ia in considerare:

  • Montaj rapid si usor al tuturor instalatiilor realizate pentru functionarea spatiilor;
  • Crearea accesului facil la toate retelele montate sub pardoseala – cabluri electrice, cabluri de Interner, telefonie, tubulatura aerului conditionat etc.
  • Proprietati de izolare termica;
  • Izolare fonica;
  • Minimizarea cheltuielor de intretinere a instalatiilor si a constructiilor.

Milucon.ro – Solutii eficiente, servicii complete si personal calificat pentru proiecte de hidroizolatii si montaj pardoseli flotante

Cu experienta vasta in desfasurarea proiectelor de dimensiuni mici si mari pentru hidroizolarea sau montajul pardoselilor in diferitele spatii, reprezentantii companiei Milucon persevereaza in optimizarea solutiilor si materialelor utilizate pentru a oferii clientilor servicii complete, care garanteaza confortul si beneficiile implicate de fiecare tip de produs si serviciu executat.

Astfel, compania este specializata in montarea pardoselilor flotante, poliuretance, elicopterizate decorative, de cauciuc, pardoseli PVC la cele mai inalte standarde de executie si implementare.

Oricare ar fi serviciile pe care doriti sa le solicitati, contactand telefonic unul dintre reprezentantii Milucon veti primi raspunsurile de care aveti nevoie:

  • Timp de lucru si finalizare estimat
  • Materialele necesare
  • Bugetul total pe care va trebui sa il investiti.

Pentru informatii suplimentare contacteaza specialistii Milucon.ro la numarul de telefon:

0766 419 049

 

Related posts

Lucruri pe care este bine să le știi atunci când cumperi becuri

Adina Meyers

Greva actorilor ar putea distruge moda pe covorul roșu

Adina Meyers

7 plante care ne pot purifica locuința – FOTO

Adina Meyers