LifeStyle

„Bebe Sanatos” cu Zepter

In societatea noastra moderna, care se confrunta din ce in ce mai acut cu problema poluarii, cu problema unui stil de viata si a unui regim alimentar nesanatos, produsele Zepter reprezinta o intoarcere la un stil de viata natural si sanatos. De aceea, compania Zepter a dezvoltat o serie de programe educationale de constientizare in randul publicului larg a efectelor negative ale problemelor grave, cotidiene, cu care ne confruntam, asupra sanatatii.

In acest sens compania Zepter Romania, s-a alaturat mai multor evenimente ce militeaza pentru imbunatatirea calitatii vietii, printre care si Bebe Sanatos, conferinta ce are loc sâmbata 24 oct. la Institutul National de Statistica din Bucuresti.

„Bebe Sanatos” este solutia optima pentru parintii care au copii mai mici de trei ani si care sunt dornici sa afle mai multe informatii despre cresterea corespunzatoare a micutilor, care nu au acces permanent la specialisti si vor sa formuleze mai multe intrebari, pentru a cunoaste atât alternativele, cât si cele mai bune solutii pentru cresterea copiilor.

Related posts

Rețeta zilei: Prăjitură cu vișine și cremă de iaurt

Adina Meyers

Ingeniozitate, comunitate si tehnologii avansate: experienta romaneasca la FAB10 Barcelona

Adina Meyers

Prima colectie de picturi de Nicolae Grigorescu scoasa la vanzare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe