LifeStyle

Agnes Keszeg semneaza noul concept visual al Festivalului Brazilor de Craciun

Cunoscut designer de papusi si ilustrator pentru diverse publicatii si edituri, Agnes s-a facut remarcata prin autenticitatea creatiilor sale, rezultat al unei munci artistice intense, cizelata in timp prin combinatii inedite de tehnici si stiluri. 

„Ne-am dorit pentru acest an un visual care sa surprinda intr-un mod cat mai uman si creativ esenta acestui festival, aceea de a reuni oameni inimosi care pot si vor sa ofere copiilor darul de a scrie si a citi. Agnes a ilustrat acest lucru prin atentia deosebita fata de detalii, prin dozarea perfecta  a fiecarei linii sau tuse de culoare. Veti observa ca dincolo de stralucirea bijuteriilor care imbraca brazii, predomina tonuri de gri si negru. Tocmai pentru a surprinde tristetea acestor copiii privati de educatie, care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor”, a declarat  Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii Romania.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri in vederea facilitarii accesului la educatie al copiilor din medii sociale vulnerabile. In total, in primele 11 ediții ale Festivalului Brazilor de Craciun s-au stras 2.484.000 euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 16.200 de copii din comunitatile sarace. Familiile lor au primit, de asemenea, ajutor financiar si consiliere in centrele educationale Salvati Copiii Romania.

 “De la inceput stiam ca in desen vreau sa apara atat copiii, cat si brazii decorati cu stil. Am dorit sa surprind si eleganta evenimentului, dar si scopul lui. Vroiam sa fie copiii personajele principale, iar brazii elemente de decor, de fapt mijlocul artistic prin care ii putem ajuta”, a declarat Agnes Keszeg.

Editia de anul acesta isi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinsi in programele de Educatie Prescolara, Scoala dupa Scoala si A Doua Sansa.

Bazii care vor fi licitati in seara de gala a Festivalului Brazilor de Craciun vor fi expusi pe 27 noiembrie, ora 10.30, la Hotel Radisson Blu, ocazie cu care Organizatia Salvati Copiii va sustine si o conferinta de presa.

Companiile care s-au alaturat deja proiectului din acest an sunt: : Banca Comerciala Romana, EDP Renewables, Renovatio, Five’s, Banca Romaneasca, Porsche Romania, Petrom, Apa Nova Bucuresti, Carrefour Romania, Catena, Classliving, Kaufland Romania, Lemet, Oscar Downstream, Pay Point, UPC, Perrier, Teraplast Grup si Radisson Blu Hotel. 

Related posts

MCA Grup a lansat la Iasi cel mai mare showroom de usi de garaj si rulouri exterioare din zona de Nord-Est a tarii, investitie de 70.000 €

Adina Meyers

Noul design al locuințelor de pandemie: principalele modificări – FOTO

Adina Meyers

Policolor lanseaza vopseaua lavabila cu miros de caramel

Adina Meyers