Home

Cum decorezi cu stucco veneziano la interior?

Se spune ca atunci cand iti faci o casa o faci pentru totdeauna! De cele mai multe ori este adevarat, astfel ca ne straduim sa alegem cele mai bune variante si combinatii de materiale pentru viitorul nostru camin, convinsi fiind ca astfel ne va reflecta stilul si personalitatea.

Incepand de la vopsea lavabila pur si simplu sau combinata cu diferite alte finisaje decorative precum stucco veneziano sau diferite alte texturi (piatra, lemn etc.), putem obtine interioare minunate in care sa ne simtim cu adevarat acasa!

Dupa cum bine stim, stucco veneziano – un tip de tencuiala decorativa usor texturata, se utilizeaza de obicei pentru a decora peretii exteriori ai unei case. Folosit intr-o amenajare interioara, insa, acest finisaj decorativ poate adauga profunzime si caldura unui spatiu. Stucco veneziano poate acoperi chiar si micile imperfectiuni ale peretelui carora vopseaua lavabila de interior nu le poate face fata.

Stucco veneziano este un invelis decorativ lucios al carui spirit creativ da viata spatiilor interioare. Este un produs decorativ cu traditie, dar care nu se demodeaza niciodata datorita varietatii de nuante si culori luxoase. Invelisul mural special creat pentru interioare ce poarta denumirea de stucco veneziano permite obtinerea unui finisaj decorativ unic ce aduce aminte de stucaturile prezente in vechile palate din Venetia.

Chiar daca modul in care se aplica poate parea comun, materialul stucco veneziano pus in opera este intotdeauna diferit, fiind caracterizat de nuante si efecte ce depind de abilitatile decoratorului. In combinatie cu lemn tratat cu diferite lacuri sau lazura colorata cu efect antic, sau chiar caramida de diverse forme si texturi, stucco veneziano poate fi aplicat chiar si pe elemente arhitectonice speciale precum cornise sau coloane.

Finisajul decorativ stucco veneziano ofera, insa, un aer special oricarei incaperi din casa ta, pentru ca datorita versatilitatii sale se armonizeaza perfect cu celelalte elemente ale decorului!

Related posts

Ce podea este potrivita pentru beciul casei tale?

Adina Meyers

Vacanţă în siguranță pe litoral românesc: cazare de la 250 de euro/noapte. Ce măsuri anti-COVID au luat hotelierii

Adina Meyers

Care sunt echipamentele HoReCa ideale pentru cafeneaua dumneavoastră?

Adina Meyers