Decor

Cum asezi corect instalatia luminoasa in brad

In prima instanta asezarea instalatiei luminoase in brad nu pare un lucru atat de dificil. Bineinteles conteaza si daca ai pe cineva alaturi care sa te ajute.

Totusi exista o serie de tehnici recomandate pentru insirarea acesteia. Acest lucru va ajuta si atunci cand veti dori sa le strangeti pentru a evita ruperea, distrugerea lor.

Nu exista neaparat o regula generala, pentru ca fiecare isi va impodobi bradul dupa bunul gust. Trebuie totusi sa ai in vedere si momentul in care va trebui sa strangi toate oranmentele.

Ghirlandele luminoase sunt primele care se pun in brad.

Este indicat sa pui luminitele numai pe crengile mari, viguroase, pentru mai multa siguranta. Daca sistemul de beculete are culori diferite, nu te teme sa le combini pentru ca nu exista reguli in aceasta privinta. Foloseste-ti imaginatia.

Cum sa agatati instalatia orizontal

Suspendarea luminilor de Craciun pe orizontala este cea mai folosita tehnica atunci cand vine vorba de decorarea pomului. Este destul de usor, dar daca este prima data cand faceti asta va oferim cativa pasi simpli pe care ii puteti urma

 

In primul rand, inainte de a decora, conectati fiecare set de lumini pentru a va asigura ca toate becurile functioneaza. (Acest lucru va va economisi mult stres mai tarziu.)

Incepand din partea de sus sau de jos a copacului (in functie de preferinta), infasurati luminile peste si sub ramurile copacului.

Va puteti juca cu luminitele unele sa fie spre interior, altele pe marginea crengilor, alternand astfel lumina. Fiti creativ 😊.

Cum sa agatati instalatia vertical

Impodobirea bradului cu luminite pe vertical este o tendinta care a luat amploare in urma cu cativa ani. Aceasta metoda va face arborele sa straluceasca mai puternic, intrucat beculetele nu vor fi acoperite de ramuri. Este, de asemenea si mult mai usor de demontat.

Este indicat sa incepeti din varful bradului , iar cand ajungeti la baza sa intoarceti instalatia in forma de „S”.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FRANCESCO BILOTTO (@fbbnyc)

Related posts

Idei creative pentru decorarea casei tale

Adina Meyers

Tapet în camera copiilor: 9 modele adorabile – FOTO

Adina Meyers

Redecorarează-ți casa pentru o stare mai bună cu aceste trucuri simple

Adina Meyers