Amenajari case Amenajari Interioare

Cum arată casa care l-a făcut celebru pe Robin Williams

Actorul de comedie Robin Williams a devenit celebru în anii ’90 cu rolul său din filmul Doamna Doubtfire. Povestea, în care Williams devine bona propriilor săi copii, se petrece în mare parte într-o casă de tip victorian din San Francisco.

Proprietatea a fost recent pusă pe piață, iar cei care doresc să cumpere imobilul, trebuie să scoată din buzunare 4,45 de milioane de dolari, potrivit anunțului apărut pe paginile de imobiliare.

Cu un design arhitectural semnat de B. Mathison, casa a fost construită în 1893 și are patru dormitoare, trei băi, plus una de serviciu, iar ultima dată a fot vândută în 1997, patru ani după realizarea clasicului Doamna Doubtfire.

Fanii filmului vor observa că exteriorul casei a rămas neschimbat, dar interiorul a fost modernizat, respectând în același timp integritatea și designul clădirii. Podelele din lemn, alături de stucaturi, geamurile de sticlă și obloane, dau întregii clădiri un aer rustic, dar spre deosebire de alte clădiri de tip victorian, casa este amplasată la colțul străzii ceea ce asigură spațialitate și multă lumină naturală.

Articol preluat de pe https://vocea.biz

Related posts

Cum iti compui singur sistemul de supraveghere? (video)

Adina Meyers

Cum să-ți modifici locuința într-una inteligentă

Adina Meyers

Tavane casetate: cele mai importante beneficii

Adina Meyers