Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Un penthouse cu stil în Bucureşti

O demonstraţie de stil, eleganţă şi bun-gust – astfel putem caracteriza cel mai recent proiect de amenajare al designerului Wanda Dinu, inspirat de ultimele tendinţe în materie de design interior de la Londra.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Un ambient sobru, eclectic, cu accente de eleganţă şi feminitate, cu spaţii perfect ordonate, riguros delimitate vizual, unde totul este pus la punct în detaliu. Deşi scenografia pare creată pentru şedinţa foto a unui catalog de mobilier şi amenajări interioare, decorul este cât se poate de autentic, fiind destinat locuirii.

Apartamentul – un penthouse situat în zona Pieţei Dorobanţi – a fost achiziţionat la sfârşitul anului 2015, după îndelungi căutări. Intenţia proprietarului era aceea de a investi într-un apartament de lux în centrul Bucureştiului.

„Ne-a atras în mod special zona, faptul că locuinţa se află într-un bloc nou, potenţialul mare în ceea ce priveşte amenajarea, dar şi orientarea către sud, care oferă spaţiului luminozitate maximă. Terasa generoasă, cu o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, a reprezentat un alt atu în achiziţionarea acestui penthouse.”

Apartamentul este un duplex cu suprafaţa de 140 de metri pătraţi, dispus pe două niveluri. Destinat activităţilor de zi, primul nivel este configurat în mare parte ca un open-space, fiind compartimentat astfel: living, dining, bucătărie, baie, cameră tehnică şi terasă. La al doilea nivel se găsesc trei dormitoare şi două băi.

Mai multe imagini găsiţi în Casa Mea octombrie 2016.

Articole similare

Miele prezintă noile serii de electrocasnice la IFA 2017

comunicat de presa

Decor marin in locuinta ta

casamea.ro

4 mari provocari cu care o familie numeroase se confrunta intr-un apartament si cum pot fi rezolvate

comunicat de presa

Lasă un comentariu

19 − 15 =