LifeStyle

Cum arată căminul perfect? Proaspăt și curat!

Cele mai bune sfaturi pentru o casa perfectă este curatarea si ingrijirea spatiului in care locuiti. Acest lucru trebuie facut constant, pentru ca putem fi mai relaxati stiind ca incaperile casei in care stam sunt curate. Ba mai mult, din când în când ne este recomandată ”o vacanță mentală” chiar și pentru câteva minute, deoarece ajută la destinderea minții și a corpului. Ce înseamnă asta? Înseamnă că ai voie să  ”visezi cu ochii deschiși” din când în când.

E simplu, mai ales daca eşti in weekend: te așezi confortabil pe canapea sau în fotoliul preferat, închizi ochii și…îți lași mintea să bântuie pe unde o vrea – până te detaşezi de grijile zilnice.

Ușor de zis, greu de făcut? Știm, închizi ochii…vrei să te relaxezi și…în loc de pajiști verzi, gândul îți zboară spre podeaua din sufragerie. Nici azi nu ai avut timp de curățenie, a venit weekend-ul și parcă ai vrea mai degrabă să ieși din casă, decât să-ți transformi sâmbăta într-o zi de curățenie. Mda, parcă mai bine te relaxezi într-o casă curată – dar nu-ți surâde nici să stai zilnic cu mopul în mână. Dar vremea bună care îndeamnă la distracție vine și cu praf care se depune incredibil de repede și-ți taie tot cheful să-l vezi rotocoale, jos, pe podea.

Soluția salvatoare vine de la Pons și gama completă de Asevi detergenți pentru pardoseală.  Când au conceput detergenții pentru pardoseală din gama Asevi, specialiștii s-au gândit cum să îți ofere cât mai multe beneficii într-un singur detergent concentrat. Detergenții Asevi au o putere mare de curățare, elimină murdăria într-un timp record și păstrează curățenia timp îndelungat. Dar stai, parcă mai aveai nevoie de încă ceva. Cum rămâne cu prospețimea? O casă curată are nevoie și de o mireasmă proaspătă, nu-i aşa? Detergenții Asevi îți vor depăși așteptările și în acest caz: parfumul lor unic este atractiv și persistent. Tocmai pentru că acasă înseamnă și un miros îmbietor la relaxare. Odată ce ai terminat curățenia îți poți relaxa simțurile fie cu parfumul senzual Asevi Mio, fie cu aroma fresh Asevi Portocală.

Gata, casa ta este acum impecabilă! Acum nu te mai împiedică nimic, poți să-ți incepi mini-vacanța mentală în confortul propriei case. Este surprinzător cât de mult contribuie o casă curată la starea noastră de bine și la relaxarea de zi cu zi, atât de râvnită. În plus, datorită faptului că nu trebuie să cureți pardoseala zilnic, vei avea mai mult timp la dispoziție pentru tine și cei dragi. Acum parcă se simte mai mult vacanța în aer, nu-i așa? Bucură-te din plin!

Related posts

Cum ne poate influenta nivelul de umiditate din casa sanatatea?

Adina Meyers

Ce tipuri de credite solicităm pentru situații diferite?

Adina Meyers

Conferința ”Sănătos de mic” – Prevenția începe cu educația Sub patronajul Comisiei de Sănătate Publică din Senatul României

Adina Meyers