LifeStyle

Cum alegi un sistem de tip videointerfon pentru locuinta ta

Inainte de sarbatori, Politia Capitalei a anuntat ca in Bucuresti au fost comise aproximativ 70.000 de infractiuni de furt în perioada ianuarie – noiembrie 2015. Dintre acestea, aproximativ 5% il ocupă de furturile din locuințe iar restul o reprezintă furtul din magazine si de masini sau componente auto.

Potrivit anchetatorilor din cadrul poliției, majoritatea furturilor din apartamente si case au ca si cauza lipsa unui sistem de supraveghere sau a unui videointerfon care sa permita proprietarului sa identifice la timp potentialii agresori. Site-ul Skut.ro pune la dispozitia clientilor cele mai performante sisteme de tip videointerfon.

1. Facilitateaza comunicarea

Practic, un sistem de tip videointerfon, iti ofera posibilitatea de a re

aliza apeluri de la usa de intrare (exterioara), catre interior pentru a se putea comunica intre cel care este in afara si proprietar care se afla inauntru. Prin apasarea unui buton, vizitatorul va putea comunica foarte usor cu numarul solicitat. Proprietarul poate sa permita deschiderea usii de la intrare foarte usor si asistat de aprinderea unor lumini exterioare.

2. Suportul tehnic la fel de important ca si produsele pe care vrei sa ti le instalezi

Skut.ro iti ofera si suport tehnic gratuit si asistenta profesionala pentru produsele achizitionate. Este important sa poti vorbi cu acei specialisti care nu numai ca stiu in detaliu produsele pe care le comercializeaza dar care sa te poata ajuta atunci cand ai nevoie de sugestii.

In concluzie, echipamentele de tip videointerfon au avantajul de a te proteja de potentialii infractori si, mai mult decat atat, iti dau un control asupra vizitatorilor. Daca locuiesti la o vila si se intampla sa fii hartuita de anumite persoane, nu neaparat cu gandul de a-ti fura din casa dar care totusi iti dau o senzatie de disconfort, videointerfonul iti ofera tehnologia cu ajutorul careia poti selecta vizitatorii.

In plus, noile inovatii din domeniu permit acestor echipamente sa se integreze in design-ul locuintei tale indiferent ca vorbim de o vila, apartament intr-un complex rezidential sau un simplu apartament intr-un bloc de locuinte. In plus, ele sunt construite in asa fel sa reziste la intemperii, variatiuni de temperatura, socuri mecanice.

Pentru ca tot vorbeam de cifre, s-a constatat ca locuintele care si-au instalat sisteme de tip videointerfon au avut cu pana la 90% mai putine incidente de tip furt si talharie. Doar in cazuri extreme in care hotii halsificau documente si veneau echipati ca agenti de politie sau lucratori de la retele electrice s-au inregistrat plangeri la politie dar in rest, hotii se tem de locuintele care si-au instalat videointerfon.

Related posts

Casa Vulcanilor, un nou proiect turistic in Geoparcul Tarii Hategului

Adina Meyers

Pharmaceris – Dermoinovatii pentru pielea problematica

Adina Meyers

RMN sau tomografie? Diferențe, avantaje și dezavantaje pentru fiecare procedură

Adina Meyers