LifeStyle

Lentiamo lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 50% Lentile de contact și ochelari de soare de la branduri de top, printre produsele incluse în ofertă

Lentiamo, unul dintre cei mai mari retaileri online de lentile de contact din Europa, lansează campania “Colorează-ți acest Black Friday” cu reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse. Lentile de contact colorate, ochelari de soare, soluții și picături pentru ochi, dar și suporturi pentru lentile de contact pot fi achiziționate între 24 și 27 noiembrie la un preț special.

“Timp de patru zile, vom avea în website o pagină dedicată campaniei de Black Friday. Avem reduceri atât la lentilele de contact cosmetice, cât și la alte produse, precum soluții și picături pentru ochi sau suporturi pentru lentile. Am inclus în oferta de Black Friday și modele originale de ochelari de soare, de la branduri de top precum Gucci, Emporio Armani, Oakley sau Carrera. Peste 50 de perechi de ochelari de soare se pot achiziționa la reducere, din magazinul nostru online, până la finalizarea campaniei”, spune Cristiana Chiriță, Country Manager Lentiamo România

Clienții fideli pot comanda produsele aflate în campanie începând de joi, 23 noiembrie

Clienții VIP, care achiziționează în mod frecvent produse din magazinul online Lentiamo, vor primi de joi, 23 noiembrie, acces la oferte, cu o zi înainte de ziua oficială de începere a campaniei, prin intermediul unui newsletter cu trimitere către toate reducerile de Black Friday.

Restul clienților Lentiamo pot beneficia de ofertele din campania "Coloreaza-ti acest Black Friday" începând de vineri, 24 noiembrie, până luni, 27 noiembrie. 

Related posts

Ce plante din gradina iti provoaca alergii. Este bine sa le eviti daca ai probleme de respiratie

Adina Meyers

Consumabile și accesorii pentru un confort sporit în camera de hotel

Adina Meyers

Produse și accesorii esențiale la birou

Adina Meyers