LifeStyle

Gala Insing Awards– designul romanesc apreciat la adevarata sa valoare

Creativitatea, originalitatea, atentia la detalii si inovatia proiectelor de design interior inscrise in competitia Insign Awards organizata anual de Noblesse Interiors (noua identitate a Galeriilor Noblesse) au fost premiate seara trecuta in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Noblesse.

Juriul format din Silviu Preda, managing partner Noblesse Interiors, Loredana Preda CEO Noblesse Group, prof.dr. arh. Marius Marcu Lapadat, decanul Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Micu, conf. Dr. Arh Beatrice Gabriela Joger, prorector pentru Imagine si Cooperare din cadrul aceleiasi facultati si echipa Studio Insign reprezentata de arh.sef Alessandro Lusito, au ales cele mai reusite amenajari interioare inscrise la categoriile Junior si Senior, subcategoriile Casa si HORECA/Spatii Publice.

„Ne aflam la cea de a cincea editie a acestui concurs care isi propune sa adune cele mai frumoase proiecte realizate sau propuse la nivel conceptual create de designeri si arhitecti din Romania. Peste 150 de proiecte s-au inscris si in editia a V-a a carei gala a avut loc la Palatul Noblesse, toate fiind impresionante din punct de vedere al talentului si al originalitatii, reflectand o imagine complexa si reprezentativa a potentialului designului romanesc pe care il sustinem si il promovam”, spune Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Cu aceasta ocazie, arhitectii si invitatii prezenti s-au bucurat de vizitarea noului show-room al brandului Noblesse Interiors, un concept unic in Europa, care propune o incursiune inedita in lumea designului prin diferite stiluri si perioade.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment a fost anuntata lansarea noii platforme www.noblesseinteriors.com, un loc de inspiratie si selectie de produse pentru cei pasionati de frumos si pentru cei mai buni profesionisti in design interior.

Concursul Insign Awards isi propune ca in fiecare an sa promoveze si sa premieze cele mai interesante proiecte de design interior, devenind in prezent un punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania. Specialistii aflati la inceput de drum sau deja consacrati au putut inscrie cele mai reprezentative amenajari interioare semnate de ei, avand sansa sa castige Marele Premiu.

Castigatorii competitiei Insign Awards sunt:

Categoria Junior- Casa:

Locul III – Ghinea Bogdan

Locul II- Simina Ignat

Locul I – Alexandra Crisan – Proiect 1

Categoria Junior HORECA/ Spatii comerciale:

Locul III- Birou Arhitectura Metropolitana Locul II – Golban Cristina

Locul I – Abacioaiei Bianca Cristina

Categoria Senior-HORECA/ Spatii comerciale: :

Locul III : Prographic

Ideogram Studio

Locul II : Dragos Lazarescu

Categoria Senior Casa :

Locul III – Atelier 507

Locul II – Ezzo

Castigatorul marelui premiu in valoare de 2000 de euro si o vizita in Italia, la fabricile si show-room-ul Poltrona Frau, unul dintre partenerii acestui concurs, este biroul de design interior Ezzo, din Timisoara, care a incantat juriul cu o amenajare interoara a unei locuinte rafinate si originale.

Castigatorii au primit premii in bani, albume de arhitectura si diplomele de recunoastere, intr-un cadru festiv si in aplauzele participantilor .

Designerii se pot inscrie in competitia de anul acesta incepand cu luna noiembrie pana in februarie 2016, iar principala conditie este sa trimita cele mai relevante proiecte concepute sau realizate in perioada 2014-2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Casa Mea te premiază!

Adina Meyers

Perfectil – Pentru a intampina vara in forma maxima si cu un look perfect!

Adina Meyers

Top aplicații de mobil în 2020

Adina Meyers