Amenajare dormitor Practic

Culorile in dormitorul barbatilor

Daca doriti sa obtineti un aspect linistit in dormitor optati pentru albastru. Este o culoare care calmeaza si linisteste. Puteti alege de la clasicul albastru ocean, albastru topaz, albastru cerului sau nuante calde de albastru.  Adaugarea de galben lamaie sau alb, confera incaperii un aer placut si primitor. Insa si amestecul de albastru si gri face parte dintre tendintele actuale.

Una dintre cele mai bune culori pentru dormitorul unui barbat este maro, o culoare neutra. Cu ajutorul nuantelor de maro aveti posibilitatea sa creati un spatiu minunat, peretii vopsiti in acesta culoare se potrivesc perfect cu mobilierul din lemn. Puteti opta pentru maro ciocolata sau pe asocierea de maro cu gri.

Toti acei barbati care vor sa-si  transforme camera lor intr-un spatiu elegant, trebuie sa ia in considerare culoarea gri. Gri-ul adauga o nota de eleganta spatiului.

Gri cenusa, gri magnetic, argent, gri carbune sau combinatie de verde-albastru sunt printre cele mai populare culori de dormitore pentru 2011 si sunt folosite de multi designeri de interior.

Ocru verde, galben, piersica, portocaliu sunt alte culori potrivite pentru dormitorul unui barbat. Cu cea mai bun nuanta aleasa pentru vopsirea peretilor, iluminare potrivita si piese de mobilier indraznete trannsformati-va dormitorul intr-unul cu adevarat masculin. 

Articole similare

Locuri pe care le poti folosi pentru depozitare

Adina Meyers

5 idei accesibile pentru redecorarea unui living

Adina Meyers

Ce ar trebui să conțină o trusă de prim-ajutor

Adina Meyers