Amenajari Interioare

Bauturi racoritoare carbonate facute in propria bucatarie

SodaStream, lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializare de sisteme de carbonare a apei, anunta lansarea oficiala a brandului in Romania. Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, SodaStream a revolutionat deja obiceiurile de consum din peste 40 de tari in care brandul este prezent.

Cu sistemele SodaStrea, apa simpla se transforma rapid in apa carbonata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferintelor personale.

Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.

SodaStream ofera sistemul complet pentru pregatirea de bauturi personalizate: DrinksMakers, butelii de CO2 pentru carbonat apa, rezerve de CO2, sticle de carbonare special concepute alaturi de capacele lor etanse si o gama larga de arome.

Siropurile nu contin alergeni sau organisme modificate genetic si au mai putine calorii, zahar si sare decat bauturile carbonate clasice. In medie, bauturile SodaStream contin de trei ori mai putine calorii decat bauturile carbonate clasice.

Siropurile SodaStream se gasesc in Romania in 8 versiuni din cele peste 50 disponibile la nivel international: portocale, fructe de padure, lamaie-lamaie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fara zahar si XStream Energie.

„Sistemele de carbonare SodaStream vin ca alternativa naturala la piata bauturilor racoritoare din Romania unde oamenii investesc multi bani, timp si efort pentru a-si achizitiona bauturile racoritoare. SodaStream este un concept care revolutioneaza pietele in care este prezent si ne bucuram ca acum este disponibil si in Romania”, a declarat Natalie Thiberville, Director de Marketing Blue Nest Trade, unic distribuitor al produselor SodaStream in Romania.

In tara noastra se consuma in medie 2 miliarde de litri de bauturi carbonate pe an, rezultand aproape tot atatea PET-uri. Sistemele SodaStream reduc cantitatea de sticle de plastic folosite, eliminand costurile aferente transportului si depozitarii acestora si protejeaza mediul prin reducerea poluarii.

Cu o butelie reutilizabila de CO2 se pot carbona pana la 80 litri de bauturi, sau chiar mai mult, in functie de cantitatea de gaz dorita, insemnand o economie de 40 pana la 60 de sticle de plastic poluante.

Sticlele de carbonare nu contin Bisfenol A(BPA), sunt lavabile, reciclabile si au o durata de viata de pana la 3 ani.

Aparatele Drinks Makers sunt disponibile in patru variante: JET (design clasic alb, un best seller de plan mondial), STREAM (design rafinat, negru si argintiu), DYNAMO (design ergonomic, rosu metalizat) si PURE (finisaj din otel, elegant si rafinat, castigator al premiului de design Red Dot).

Avantajos, cu o sticla de sirop de 50 ml, ce costa intre 20 si 25 de lei, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata. Pretul aparatelor SodaStream este cuprins intre 344 lei (versiunea JET) si 499 lei (versiunea PURE), Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona pana la 80 de litri de apa, costa 55 lei.

Produsele SodaStream pot fi comandate online pe www.sodastream.ro si in curand vor fi disponibile in toate supermarketurile si hipermarketurile. 

Produsele SodaStream se gasesc in magazinele KitchenShop din Centrul Comercial AFI Palace, Centrul Comercial Feeria, Centrul Comercial Tom (Constanta), Ambient (sibiu), Tomis (Constanta), magazinele Eco Total, magazinele Bucovina Electro Top.

Related posts

Casa in oras, eleganta intr-un decor clasic

Adina Meyers

Casa dupa modelul conacelor boieresti

Adina Meyers

Cum sa profiti de intregul spatiu al bucatariei tale

Adina Meyers