Image default
Amenajari Interioare

Advertorial: Dirt Devil Spider M607 este plăcerea nevinovată a acestui sezon

Multe dintre noi visăm la un ajutor care să ne asiste la curățenie, iar până de curând acesta era doar un vis, pierdut pe tărâmul speranțelor. Visăm la un gadget mic, cochet și elegant, pe care să nici nu-l observăm în casă, dar care să lase suprafețele impecabile.

Ei bine, așteptarea a luat sfârșit. Robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 împlinește visul oricărei femei și îi transformă realitatea într-una foarte comodă. Confortabilul este beneficiul cheie al lui 2017 și te îndemnăm să te grăbești să-l achiziționezi.

Cu un aspect cel puțin SF, robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 are o formă de disc rupt din filmele lui Steven Spielberg. Curăță orice formă de cameră și orice suprafață. Iar dacă te întrebi cum poate reuși un disc să aspire o cameră dreptunghiulară, nu te îngrijora. Cu ajutorul periilor laterale atașate robotului de aspirare cu o mișcare circulară aruncă praful de pe lateral în direcția de mers a aspiratorului robot. În plus, faptul că este capabil să aspire toată casa de unul singur și fără a necesita prezența ta îl face plăcerea nevinovată a acestui sezon.

Descoperă-l aici: https://www.culinar.ro/produse/spider

Articole similare

Mix de traditii si pasiuni nemtesti

Ana-Maria Oancea

Casa de vacanta a lui Vladimir Putin

Alexandra Petraru

Analiza imobiliara – Piata Victoriei, Bucuresti

RL online

Lasă un comentariu