Amenajari Interioare

Culoarea anului 2021 pentru amenajari interioare

Daca 2019 ne invata despre cat de versatila poate fi casa noastra, 2020 a fost cel care ne-a aratat ca putem pune in practica toate invataturile anului trecut.

In ultimele luni, spatiul de acasa a devenit probabil si birou, sala de clasa si cel mai tare restaurant din oras.

Compania Benjamin Moore sunt creatori de culori si efecte unice pentru piata de amenajari interioare si exterioare din 1883. Prezenti si in Romania, acest brand este printre primele care a eliminat plumbul si mercurul din vopseluril inca din 1960.

Catalogul Benjamin Moore include peste 100.000 de culori disponibile, in mai mult de 1800. Produsele sunt 100% ecologice, fara plumb sau mercur.

Pentru 2021 acestia au considerat ca Aegean Teal, este culoarea anului pentru 2021.

 

„A fost o bijuterie ascunsa in colectia noastra”, explica Andrea Magno, directorul de marketing si dezvoltare al culorilor al lui Benjamin Moore. „Ne-am indragostit de ea pentru intensitatea, complexitatea si versatilitatea sa.”

Un amestec de albastru si verde, cu note subtile de gri, Aegean Teal este un ton mediu care ofera posibilitati infinite. Umbra bogata are o anumita cantitate de saturatie.

Aceasta satisface pasionatii de culoare, insa in acelasi timp poate fi utilizata in mod eminent in orice spatiu de acasa.

Aceasta culoare are o eleganta soft, casual, care este cu adevarat primitoare. Iar unul din cele mai bune aspect ale aceste culori este ca poate fi folosita in foarte multe piese. De la vopsea, mobilier, accesorii.

 

Benjamin Moore a inceput procesul de selectie pentru aceasta culoare la sfarsitul anului 2019. Culoarea a fost aleasa in ianuarie – cu mult inainte ca pandemia sa inceapa.  Dupa un an ca acesta, tonurile de albastru si verde vor aduce un spirit revigorant, dar linistitor, in spatiile noastre.

 

Related posts

Cum sa alegi cea mai potrivita masina de spalat vase pentru tine

Adina Meyers

Reguli pentru alegerea perdelor si draperiilor

Adina Meyers

Amenajarea balconului intr-o zona de relaxare

Adina Meyers