LifeStyle

Un început de an fresh şi smart, cu Beko

Dar cum pentru orice început trebuie făcut un prim pas, dă startul cu o curăţenie zdravănă şi continuă cu o rearanjare a spaţiului din casă în funcţie de noua ta stare de spirit.

Şi în 2012 Beko îţi este alături la început de an şi îţi recomandă combina frigorifică No Frost Beko Smart Blue DBKEN 386 WD. Cu un volum brut generos de 355L, combina de la Beko este pregătită să se “elibereze” de preparatele grele de Crăciun şi să îţi menţină proaspete legumele, fructele şi preparatele care te vor ajuta să scapi de kilogramele acumulate de sărbători. 

Combina face parte din noua gamă de electrocasnice ingenioase Beko Smart Blue Line şi dispune de funcţia Active Fresh Blue Light cu lumină albastră. Activă permanent în interiorul compartimentului de fructe şi legume al frigiderului, lumina albastră menţine efectul de fotosinteză şi păstrează prospeţimea şi proprietăţile nutritive, vitaminele fructelor şi legumelor tale pentru mai mult timp.

În plus, mânerele şi garnitura de etanşare de pe uşi conţin aditivi speciali care previn formarea bacteriilor, pentru a-ţi aduce un plus de prospeţime şi curăţenie.

Alege Beko şi începe anul fresh şi smart!

Related posts

PlantExtrakt – 22 de ani de experienta

Adina Meyers

Helinick.ro – Prevenirea furturilor din spatiile comerciale – Necesitatea instalarii unui sistem antifurt magazin

Adina Meyers

„Reteta preferata”: oua rosii precum sangele lui Isus

Adina Meyers