LifeStyle

Cu bateriile încărcate, conectați la…hainele noastre

Of, atât de multă treabă! Și toată ziua stres și iar stres… La muncă, dar și în transportul public sau în trafic, parcă toate energiile negative ale tuturor oamenilor se adună într-un glob mare și invizbil de nervi. Nu-ți dorești decât să ajungi acasă și să te relaxezi, dar… surpriză! Acolo te așteaptă doar mai multă treabă. Bine, și atunci când ne mai relaxam și noi? 

Uneori ne relaxam prin muzică, alteori culorile sunt cele care ne liniștesc. Dar să nu uităm că și mirosul e important pentru a obține această stare. Ce zici de o triplă recomandare Asevi? Trei balsamuri cu un parfum care va pătrunde în hainele și așternuturile tale și îți va alină stresul pe loc.

Ai auzit de aromaterapia cu balsam de rufe?

Asevi înțelege prea bine cât efort depunem zilnic și că, uneori, ultimul lucru de care avem chef este să spălam haine. De aceea a creat o gamă largă de balsamuri, bine primite de marele public. De curând a mai adăugat în gama Sensations 3 produse noi, fiecare cu o ‚abordare’ diferită, însă toate indicate pentru orice tip de țesături sau spălare (manuală și automată):

  • Asevi Zen s-a inspirat din armonia, puritatea și prospețimea naturii, esențele naturale având un efect relaxant asupra stării de spirit
  • Asevi Pasion seduce prin combinația de note fructale și florale cu efect energizant, care te va face să simți delicatețea și intensitatea unui parfum care activează concomitent corpul și mintea.
  • Asevi Dreams lasă rufele moi la atingere și placut parfumate, oferindu-le prospețime și o mireasmă unică, greu de comparat cu altceva. Fascinează prin fuziunea de esențe care te vor face să visezi și să rememorezi momente de neuitat. Formula sa eliberează treptat un parfum subtil cu efect relaxant.

Lasă-te inspirat/a de mirosul… bluzelor și cămășilor 

Iar atunci când te pregătești de somn, aroma așternuturilor te va cufunda într-o lume de senzații și vise frumoase. Însă nu doar mirosul îți va da această stare, ci și atingerea delicată, căci folosind aceste balsamuri create având la bază cele mai noi tehnologii, hainele tale căpăta o moliciune deosebită. 

Așa că, oricât de grea ar fi ziua, oricât de urâtă ar fi vremea, veșmintele tale te vor îmbrățișa! Când vei închide ochii, vei vizită locuri pe care nu le-ai văzut niciodată, dar în care te vei simți extraordinar.

Apoi, cu mintea limpede, te vei putea concentra mult mai ușor la treburile cotidiene. 

Related posts

Fii frumoasă indiferent de vârstă!

Adina Meyers

Cinci culori noi intra in gama aspiratoarelor Ergorapido de la Electrolux

Adina Meyers

Szel Mob participa la Expo Casa Mea

Adina Meyers