Un fotoliu suspendat este o combinație între un fotoliu balansoar și un hamac. Fotoliile suspendate sunt surprinzătoare și pot să sublinieze confortul din casă, de pe terasă, balcon sau grădină. Oriunde vei vedea fotolii suspendate, acolo există și confort. Pot fi combinate cu un decor exotic, avangardist sau industrial. Oricare dintre modelele de fotolii suspendate sunt dedicate relaxării și sunt realizate astfel încât să poți citi,  să te uiți la un film sau pur și simplu să te odihnești. Designul modern garantează confortul optim pentru odihnă și relaxare. Cu fotolii suspendate poți oferi grădinilor și teraselor o atmosferă intimă și confortabilă. Este o piesă de mobilier minunată pentru amenajări exterioare în general, și un echipament confortabil pentru orele de odihnă. Mobilierul la modă este disponibil în mai multe variante și diferă unul de celălalt prin funcționalitate și design.  

Fotolii suspendate – Caracteristici

Fotoliile suspendate înlocuiesc leagănul standard sau banca, care până de curând erau populare în curțile și zonele de recreere. Și nu este nimic ciudat în asta. Asortate cu designul exterior, fotoliile suspendat moderne devin un decor, adăugând un cadru regal pentru relaxare. Pentru a vedea cât de mare este potențialul modelelor de fotolii suspendate moderne, trebuie doar să arunci o privire asupra ofertei designerilor. Piesele de mobilier de grădină și terase elegante, au devenit îndrăgite necondiționat de copiii care iubesc activitățile în aer liber și de adulții care doresc să se relaxeze. 

Fotoliile suspendate indiferent de forma lor sunt amenajate cu perne moi cu rezistență ridicată la deformare. Toate elementele piesei de mobilier sunt protejate de umezeală fiind impregnate cu diferite acoperiri. În ceea ce privește perna, aceasta are un strat suplimentar care creează o acoperire hidrofobă pe țesătură și care este o barieră de netrecut împotriva murdăriei. Scaunul sau coconul este montat pe un suport robust din metal vopsit cu pulbere în câmp electrostatic. Designul echilibrat corespunzător, asigură stabilitatea completă și siguranța fotoliului suspendat. Dar cu ce se potrivesc cel mai bine în decorul grădinii? Evident cu jacuzzi. 

Jacuzzi pentru relaxare și confort

Instalează un jacuzzi în grădină sau în curtea casei. Aceasta este una dintre opțiunile pentru decorarea acestui spațiu, alături de fotolii suspendate. O alternativă care te face să te simți bine, folosind apa ca instrument principal. Cine nu vrea să se relaxeze într-un jacuzzi după o zi de muncă sau după antrenament? Există diferite oferte pe piață care îți permit să alegi un model în funcție de spațiul disponibil, cerințele estetice și buget. Majoritatea modelelor de jacuzzi au caracteristici comune: sunt mai adânci decât căzile tradiționale, au o formă ergonomică și jeturi de hidromasaj. Jacuzzi îți permite să te bucuri de baie în mijlocul naturii. Mai mică decât o piscină, este concepută pentru a evoca un alt tip de experiență. În jacuzzi, apa devine de multe ori, un instrument terapeutic.  Spațiul nu este o problemă, deoarece vin în diferite dimensiuni și forme, astfel încât să poată fi adaptate cu ușurință la spațiul pe care îl ai disponibil. Pătrate sau rotunde, le poți găsi pentru 2, 4 sau 6 persoane.

Jacuzzi – un design peisagistic de grădină

Modelele de jacuzzi sunt variate, astfel încât să poată fi integrate în spații de stiluri diferite. Le poți instala pe o suprafață tare, le poți integra într-o piscină sau le poți instala în subteran. Cele cu montaj subteran sunt cele mai scumpe, dar și cele mai greu de integrat într-un design peisagistic de grădină. Un jacuzzi gonflabil nu se deosebește de unul staționar din punct de vedere al capacităților. Astfel de dispozitive au un panou de control cu ​​ajutorul căruia poți selecta cu ușurință funcția dorită. Calitatea masajului cu apă nu este mai rea decât într-un jacuzzi adevărat. Jeturile de apă își îndeplinesc funcția impecabil. Modelele de jacuzzi mai scumpe pot avea chiar și opțiuni suplimentare, cum ar fi diferite niveluri de masaj cu apă sau iluminare LED decorativă.

Related posts

Livingul din mijlocul naturii

Adina Meyers

Ai o locuință de închiriat?

Adina Meyers

Oglinda poate transforma radical o incapere

Adina Meyers