Indiferent dacă aveți o grădină întinsă sau un balcon mic al orașului, crearea zonelor de relaxare vă pot ajuta să profitați la maximum de spațiu și să optimizați funcționalitatea acestuia.

A vă vedea grădina ca pe o altă încăpere a casei este util atunci când împărțim zona. Gândește-te la ceea ce ți-ai dori cel mai aproape de casă.

„Fie că aveți nevoie de un loc relaxant pentru a citi ziarul, fie de o zonă de joacă aceste sfaturi vă vor ajuta să îl atingeți la un buget rezonabil”.

  1. Concentrați-vă pe o zonă de luat masa

Cu vreme mai caldă la orizont, acum este momentul perfect pentru a crea o zonă de luat masa în aer liber. Amenajarea unui spațiu în grădină pentru a mânca în aer liber o zonă va fi apreciată în lunile de vară.

Amplasați zona în care aveți garduri vii existente. Deoarece acestea sunt excelente pentru a absorbi zgomotul. Astfel încât să vă puteți bucura de cină fără întrerupere din lumea exterioară. toamnă.

  1. Intimitate

Doriți să creați un refugiu liniștit și intim? Crearea unei zone intime este un proiect ușor de bricolaj ușor de grădină pentru a câștiga o zonă ascunsă. În afară de cuie și ciocan, partiția ciudată, dar funcțională, poate fi realizată numai din ușile vechi sau din paleții din lemn.

Ca alternativă, frumoase plante cățărătoare, cum ar fi o clematis colorată sau iederă, plantate de-a lungul unui gard de grădină vor crea un spațiu privat și un loc minunat pentru a vedea natura.

  1. Creați o zonă sigură pentru cei mici

Încurajați-vă copiii să meargă afară în această vară cu corturi pop-up, zone de joacă magice sau o stație de tenis de masă. Crearea unei zone în care copiii pot scăpa de energie este ideală pentru cei mici. Mutați jucăriile vechi în aer liber în acest spațiu pentru a organiza restul grădinii.

 

Sfat: folosiți vacanțele de vară pentru a construi un hotel cu copii mici. Oferind habitate cruciale pentru insecte, acestea pot fi ușor create folosind materiale precum paie, iarbă uscată și tulpini de plante goale.

  1. O zonă de relaxare

Când vă zonificați grădina, gândiți-vă unde ar putea fi adăugat un spațiu suplimentar pentru a vă relaxa. Există colțuri de spațiu în majoritatea grădinilor pentru a crea o mică zonă de relaxare.

Agățați un hamac între o pereche de copaci pentru a vă relaxa în intimitate. Sau așezați un arbor peste o zonă de relaxare existentă pentru a crea mai mult adăpost. Arborele din lemn masiv sunt destul de scumpe, așa că pentru un arboriu mai ieftin din punct de vedere estetic, acoperiți o arcadă din plastic în iasomie sau alpiniști cu caprifoi veșnic verzi

  1. Păstrați-vă spațiul ordonat

Eliminați dezordinea în această vară, ordonând jucăriile, instrumentele, bicicletele și obiectele de mobilier care nu sunt folosite. Dacă nu aveți o magazie sau un garaj, luați în considerare achiziționarea unei cutii de depozitare externe. Pentru a vă păstra bunurile în siguranță și ascunse la vedere. Este un mod sigur de a vă organiza grădina în cel mai scurt timp.

 

Related posts

Gradinile verticale, conceptul viitorului

Adina Meyers

O grădină cu un farmec aparte

Adina Meyers

Creează-ți un spațiu de relaxare și confort cu fotolii suspendate și jacuzzi

Adina Meyers