LifeStyle

PROGES organizeaza cu ocazia sarbatorilor Targul de Covoare la Oradea

PROGES, companie romaneasca importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare organizeaza in perioada 04- 24 Decembrie 2009  targ de covoare  PROGES in incinta Lotus Center Oradea.

Targul de covoare PROGES reprezinta o oportunitate de a reimprospata sau reinventa caminele prin schimbarea covorului, precum si posibilitatea de a face un cadou celor dragi. Astfel, vizitatorii au la dispozitie peste 2000 de modele de covoare intr-o gama variata de dimensiuni si culori la preturi speciale, reduse cu pana la 50%. In plus, la fiecare achizitie se ofera gratuit un covoras de intrare, iar pentru siguranta d-voastra va oferim un nou produs – plasa antialunecare la un pret promotional.

Alaturi de covoarele clasice si moderne, vizitatorii targului PROGES pot gasi si gamele speciale, inclusiv covoarele acrilice. Tesute si finisate manual, covoarele acrilice sunt caracterizate printr-o serie de trasaturi unice, acest tip de covoare fiind potrivit oricarui tip de interior contemporan, transformand o simpla incapere intr-un spatiu unic si intim care reflecta personalitatea fiecaruia. La targ sunt expuse si covoare din colectia “Cel mai vechi design de covor din lume”. Nici copiii nu au fost uitati, Proges oferind pentru acestia o gama de covoare cu totul speciala, avand cele mai indragite personaje: Winnie the Pooh, Spider Man, Piratii din Caraibe, Tweety, Cars si Princess.

“Targul de covoare Proges este deja o traditie pe care dorim sa o continuam si in alte orase in anul 2010. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, PROGES a vrut sa fie alaturi de oradeni si sa le ofere posibilitatea achizitionarii unui cadou deosebit pentru propriul camin la preturi speciale” a declarat Anamaria Anton-Bako, Marketing Manager, Proges.

 

Related posts

CONCURS Casara te ajuta sa-ti impodobesti bradul!

Adina Meyers

Pariuri sportive mai ușor de accesat de pe mobil. Favbet mobile version

Adina Meyers

Tot mai multi romani cauta ferestre cu sticla multifunctionala

Adina Meyers