Home

Crearea unui colt de lectura

Desigur, ati putea pur si simplu sa stati pe canapea si sa cititi o carte buna, este mult mai placut, mai ales din punct de vedere estetic sa stabiliti un colt dedicat acestei activitati.

Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti o locatie pentru coltul dumneavostra de lectura. O camera de familie este de obicei o zona multifunctionala si serveste nevoilor intregii familii. Incercati sa va amenajati coltul dumneavostra de lectura intr-o zona cat mai retrasa, astfel incat sa va puteti bucura in liniste de romanul favorit.

Dupa alegerea spatiului asigurati-va ca acesta este iluminat adecvat. Daca nu alegeti o zona langa fereastra, puteti suplimenta lumina naturala cu lumina artificiala.

Daca va doriti un colt de lectura  foarte confortabil, folositi scaune sau fotolii supradimensionate sau o combinatie cu masa mica si tabureti. O lampa de citit pe masa este de asemenea un mare plus pentru aceasta zona si va va ajuta sa evitati oboseala ochilor de la lectura in conditii de luminozitate scazuta.

Conferiti un pic de personalitate spatiului adaugand un raft de perete pentru a pune elementele preferate. Pentru ca vorbim de o zona de lectura, puteti aseza foarte bine ultimile achizitii.

Adaugati un vas de bomboane, un stilou si o pereche de papuci pentru ca spatiul sa fie foarte cozy.

Articole similare

Placile ceramice invadeaza casa

Simona Popa

O nouă stațiune pentru turiștii din România: „Litoralul Vestului”. A primit punctaj maxim – FOTO

Cristiana Trifu

Accesorii baie pentru o mini-redecorare

Cristiana Trifu

1 comment

Talfvlc 15 April, 2020 at 6:59 pm

The most butterfly PDE5 viscosity sildenafil

Reply

Lasă un comentariu