Image default
LifeStyle

Concursul Royal Horse Show Jumping asteapta peste 120 de concurenti in perioada 19-22 iulie 2012

Evenimentul ecvestru ofera spectatorilor o experienta unica plina de magia unui sport regal, picurata cu adrenalina unui concurs hipic cat si momente atent selectionate cu dresaj de cai si demonstratii ecvestre. In plus, toti vizitatorii au sansa de a participa la “Premiul vizitatorului” ce are ca premii vouchere la restaurant si sedinte de calarie.

Printre cluburile invitate sa participe in concurs se numara: Arkadia Bucuresti, CSM Sibiu, Clubul de Echitatie Bucuresti, Clubul de Echitatie AgroInternational,  Equestria Bucuresti, Hipocan Corbeanca, CS Top Horse, CS Decebal CS Tracus Transilvania Magna Equitim Craiova, Felix Topescu Bucuresti,  Incitato Cluj,  Napoca Sport Horse, CS Almira, Piccadilly Bucuresti, Regatul cailor Bucuresti, Romsilva, Steaua Bucuresti, Top Class Bucuresti, Transilvania Sport Horse Cluj.

Etapa Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012 este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Piccadilly impreuna cu Royal Horse, cu sprijinul ANST (Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret), FER (Federatia Ecvestra Romana) si recomandat de cotidianul Romania libera.

Clubul Piccadilly Horses, gazda evenimentului Royal Horse Show Jumping, este situat in imediata apropiere a Bucurestiului, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti intre localitatile Saftica si Tancabesti. Gandit ca un centru full service, clubul ofera oportunitati de agrement precum centru de evenimente, piscina, cazare, club de echitatie, teren de concurs si teren de antrenament, manej acoperit pentru antrenamente si cursuri de echitatie.

Programul detaliat al concursului precum si informatii suplimentare sunt disponibile pe website-ul evenimentului www.piccadillyhorses.ro.

Responsabil cu presa:
Raluca Botogan     
mobil: 0729881673
e-mail: [email protected]

Articole similare

Castiga aur si bijuterii fantezie cu noua promotie Moment

casamea.ro

Stiluri de termoșeminee pe care ar trebui să le ai în vedere

casamea.ro

Noul VELUX.ro – sursa de inspiratie pentru arhitecti şi dezvoltatori

comunicat de presa

Lasă un comentariu

1 + two =