LifeStyle

Concursul Royal Horse Show Jumping asteapta peste 120 de concurenti in perioada 19-22 iulie 2012

Evenimentul ecvestru ofera spectatorilor o experienta unica plina de magia unui sport regal, picurata cu adrenalina unui concurs hipic cat si momente atent selectionate cu dresaj de cai si demonstratii ecvestre. In plus, toti vizitatorii au sansa de a participa la „Premiul vizitatorului” ce are ca premii vouchere la restaurant si sedinte de calarie.

Printre cluburile invitate sa participe in concurs se numara: Arkadia Bucuresti, CSM Sibiu, Clubul de Echitatie Bucuresti, Clubul de Echitatie AgroInternational,  Equestria Bucuresti, Hipocan Corbeanca, CS Top Horse, CS Decebal CS Tracus Transilvania Magna Equitim Craiova, Felix Topescu Bucuresti,  Incitato Cluj,  Napoca Sport Horse, CS Almira, Piccadilly Bucuresti, Regatul cailor Bucuresti, Romsilva, Steaua Bucuresti, Top Class Bucuresti, Transilvania Sport Horse Cluj.

Etapa Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012 este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Piccadilly impreuna cu Royal Horse, cu sprijinul ANST (Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret), FER (Federatia Ecvestra Romana) si recomandat de cotidianul Romania libera.

Clubul Piccadilly Horses, gazda evenimentului Royal Horse Show Jumping, este situat in imediata apropiere a Bucurestiului, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti intre localitatile Saftica si Tancabesti. Gandit ca un centru full service, clubul ofera oportunitati de agrement precum centru de evenimente, piscina, cazare, club de echitatie, teren de concurs si teren de antrenament, manej acoperit pentru antrenamente si cursuri de echitatie.

Programul detaliat al concursului precum si informatii suplimentare sunt disponibile pe website-ul evenimentului www.piccadillyhorses.ro.

Responsabil cu presa:
Raluca Botogan     
mobil: 0729881673
e-mail: [email protected]

Articole similare

Porphyras – primul boutique online de portelan pictat manual din Romania

Adina Meyers

Cafeneaua lente Café – str G-ral Praporgescu nr. 31

Adina Meyers

Un multicooker este mai versatil decât crezi

Bianca Ion