LifeStyle

Franke celebreaza 15 ani in Romania

Renumit pentru functionalitatea avansata a produselor si designul lor distinctiv, brandul Franke a reusit sa se impuna ca lider al pietei de electrocasnice premium din Romania prin produse si servicii de inalta calitate. De-a lungul anilor, Franke si-a extins prezenta la nivel national ajungand la 22 de showroom-uri partenere.

Parte din grupul elvetian Franke Artemis cu o experienta de 100 ani, Franke ofera clientilor posibilitatea de a-si exprima stilul personal prin sistemele de bucatarie alese si de a transforma timpul petrecut in bucatarie intr-o pasiune, nu doar o obligatie. In prezent produsele Franke sunt folosite in bucatariile a peste 100 de milioane de locuinte din intreaga lume.

Sesizarea oportunitatilor in fiecare provocare intalnita dar si plasarea consumatorilor in centrul tuturor activitatilor au devenit factorii cheie din spatele povestii de succes a companiei Franke in Romania.

„Ma simt onorat sa fac parte din echipa Franke şi sa contribui la scrierea istoriei companiei prin excelenta tehnologica, calitatea şi design-ul inovator. Suntem convinsi ca prin multa munca si devotament, vom ajunge sa celebram cu mare fast 100 de ani de existenta in Romania”, a declarat Florin Porojan, Director General Franke Romania.

Activitatile Franke din ultimii ani nu s-au bazat doar pe dezvoltarea unor sisteme inovative de o calitate superioara ci si prin sustinerea domeniului gastronomic. De la sponsorizarea renumitului show de televiziune MasterChef pana la aducerea marilor maestri ai bucatariei internaţionale aproape de publicul larg prin lansarea pe piata locala a cartii autobiografice a lui Anthony Bourdain, Franke a fost alaturi de cei care investesc pasiune in acest domeniu. Anul acesta, Franke continua acest demers, anuntand asocierea cu Chef-ul elvetian Jakob Hausmann care va promova produsele Franke in actiunile sale.

Cu ocazia aniversarii celor 15 ani, Franke editeaza cartea de bucate „Franke’s Treats”. Cartea este un proiect special dedicat pasionatilor de gastronomie, iar in ea se regasesc atat retetele celebrului Chef Hausmann dar si retetele adunate de pe pagina

de Facebook Bucataria de Arta:

https://www.facebook.com/pages/Bucataria-de-Arta/576527672377058

 

 

 

Related posts

Deutek a dezvoltat prima vopsea crema din Romania

Adina Meyers

Câştigători concurs „Crăciunul vine cu premii!”

Adina Meyers

„Autorizam mai mult proiecte mici” – Marilena Manolache

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe