LifeStyle

VEKA Romania lanseaza SOFTLINE 82, sistemul ideal pentru un viitor eficient

Noul sistem de profile PVC este creat pentru a putea oferi, in gama de echipare standard, coeficienti de izolare ideali din prisma eficientizarii energetice a locuintelor deja existente sau a constructiilor noi.

„Suntem foarte mandri de SOFTLINE 82, cea mai noua si mai performanta solutie de tamplarie termoizolanta a companiei, grupul VEKA investind in ultimii ani efort, timp si resurse financiare considerabile in dezvoltarea acestei tehnologii. SOFTLINE 82 ofera beneficii majore de izolare termica la o dimensiune a profilului mai redusa, compatibila cu nevoia de reabilitare termica a cladirilor vechi. Prin reducerea dimensiunilor profilului urmarim atat compatibilitatea cu renovarile, cat si tendintele actuale in design. Mai mult decat atat, SOFTLINE 82 a fost creat anticipativ pentru atingerea obiectivelor europene de izolare termica setate pentru anul 2020, este 100% reciclabil si, in plus, confera tamplariei o durata de viata estimata la peste 50 de ani, dupa aceea, putand fi reciclata de pana la 10 ori”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

Disponibil in Romania incepand cu primavara anului 2012, SOFTLINE 82 este varful de lance al VEKA, fiind platforma pe baza careia grupul german va dezvolta urmatoarele sisteme destinate tamplariei termoizolante.

Dispus pe o adancime de 82 mm si avand 7 camere de izolare dispuse in toc si 6 camere in cercevea, precum si un sistem eficient de etansare cu garnitura mediana, SOFTLINE 82 este special conceput pentru a reduce simtitor consumul de energie al imobilului si, in acelasi timp, pentru a oferi un plus de confort locuintei, indiferent de anotimp.

Mai mult, continuand strategia VEKA de furnizare de produse exclusiv din clasa A de calitate, SOFTLINE 82 devine unul dintre cele mai puternice si rezistente sisteme disponibile pe piata din Romania, permitand realizarea de forme si modele multiple de ferestre si usi, deschideri largi si un plus de luminozitate la interior.

Un alt beneficiu important al solutiei VEKA este compatibilitatea cu solutiile existente de mai mult timp pe piata locala, putand fi prelucrat pe liniile tehnologice existente.

In plus, sistemul SOFTLINE 82 indeplineste chiar si cerintele restrictive impuse in constructia caselor pasive. In functie de coeficientul de izolare termica al pachetului de sticla, SOFTLINE 82 poate obtine coeficienti remarcabili de termoizolare de pana la 0,67 W/m2K.

SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 de nuante, in imitatii de lemn sau in folieri metalice care reflecta caldura pe timp de vara, pe ambele fete, in exterior sau numai la interior. De asemenea, SOFTLINE 82 este unul dintre putinele sisteme de profile PVC ce permite placari cu aluminiu, largind astfel posibilitatea de asortare cromatica in orice culoare RAL. Avand muchiile usor rotunjite, aceasta solutie de la VEKA se poate utiliza la realizarea tuturor tipurilor de ferestre si usi clasa A, uzuale sau in tipologii aticipe, inclusiv cele culisante in plan paralel. Sistemul este complet si include toata gama de profile auxiliare. 

Related posts

(P) Avene lansează o nouă formulă inovatoare pentru pielea uscată a întregii familii

Adina Meyers

Bread&Baguettine de la Tefal: masina de paine inteligenta cu programe speciale, adaptate dietei tale

Adina Meyers

50 de cursuri gratuite pentru a deveni Broker de Asigurări

Adina Meyers