KUMA permite dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale, să realizeze concepte unice de lavoare având posibilitatea de a alege din varietatea largă a formelor de bol. Indiferent de stilul pe care doriți să îl abordați, lavoarele KUMA sunt adaptate oricărui proiect rezidențial.

Anne Marie

Cele mai noi colecții pentru baie KUMA întruchipează eleganța și confortul formal. Acestea, combină cu ușurință proporțiile compacte și un gust estetic contemporan, cu referiri la trăsăturile distinctive ale stilului scandinav. Cu o experiență vastă în oferirea celor mai atrăgătoare produse în domeniul băilor, KUMA este partenerul ideal pentru proiectele rezidențiale.

Anne Marie

Conceptele KUMA formate din lavoar și mobilier cu spații de depozitare, reprezintă soluția perfectă pentru proiectele rezidențiale care doresc să transforme baia într-un spațiu modern, elegant dar și practic. Acestea au un design nordic, minimalist, foarte apreciat în proiectele din România.

Minimalism

Sistemul KUMA Hanna 60 a fost conceput pentru iubitorii stilului modern. Conceptul evidențiază colțurile rotunjite ale lavoarului și mobilierului, o abordare unică, ce pune în evidenţă tehnologia modernă. Un element de design creat în România cu tehnologie daneză, dar și cu mentalitate nordică în ceea ce privește procesul de ofertare, fabricație și servicii post vânzare.

Hanna

Mobilierul suspendat, cu o lungime de 60 cm, cu 2 sertare, este generos pentru dimensiunea sa, din MDF vopsit alb, rezistent la umiditatea din baie. Combinarea mobilierului cu una din cele trei variante de culori ale lavoarului – marmură alb, granulon Buzi și granulon Black Star, va aduce un plus de dinamism băii.

Inovație

Sistemul KUMA Annemarie 75 -(lungimea mobilierului fiind de 75 cm), este perfect pentru adepții conceptelor contemporane. Designul este elementul cheie care definește conceptele KUMA pentru baie. Noutatea sistemului Annemarie 75 este ventilul bolului care este mascat de o piesă realizată din același material.

Selma

Produsele KUMA combină forme și volume moderne pentru un produs final nu doar atrăgător din punct de vedere estetic ci și extrem de practic. Montarea sistemului Annemarie 75 pe perete răspunde tuturor cerințelor funcționale și estetice ale beneficiarilor oferind avantajul unei băii aerisite și ordonate.

Sistemul cu lavoar alb și mobilier beneficiază de două variante de finisaj: alb sau wood.

Utilitate

Baia casei nu are o suprafață generoasă? Acesta nu este un impediment pentru transformarea ei într-un loc intim și modern, cu toate facilitățile de care ai nevoie. KUMA Selma 60 este alegerea perfectă.

Selma

Conceptul este format dintr-un mobilier pe picioare, perfect pentru băile unde pereții nu permit montajul suspendat. Nu doar că vei crea un design modern în baie, dar vei câștiga și spațiu, datorită celor două sertare care oferă o zonă de depozitare generoasă. Secretul procesului de amenajare a unei băi de dimensiuni mici stă și în combinarea culorilor. O metodă pentru a crea vizual un spațiu mai generos, constă în asortarea podelei închise la culoare cu un mobilier deschis la culoare. Sistemul KUMA Selma 60 cu lavoar alb, poate fi o soluție, fiind disponibil în două variante de finisaj: ALB sau WOOD.

Conceptele KUMA formate din lavoar și mobilier cu spații de depozitare, reprezintă soluția perfectă pentru proiectele rezidențiale care doresc să transforme baia într-un spațiu modern, elegant dar și practic. Acestea au un  design nordic, minimalist, foarte apreciat în proiectele din România.

Related posts

Cum să creezi spaţii de depozitare în baie

Adina Meyers

Care este culoarea vedeta a anului 2011?

Adina Meyers

Geometrie simpla, pe malul marii

Adina Meyers