Amenajari Exterioare

COMPO pentru plante frumoase si gradini elegante! Testeaza pe www.hailacasa.ro!

La fel de important ca arhitectura si designul interior al unei locuinte, proiectul de amenajare a unei gradini implica, pe langa cunostinte in domeniul designului exterior si peisagistica, gasirea unor solutii care sa asigure rezistenta plantelor pe o perioada cat mai indelungata.

Cu o baza de 50 de ani de cercetare si dezvoltare, COMPO, expert in ingrijirea plantelor, ofera o gama complexa de produse de calitate si vine in ajutorul arhitectilor si beneficiarilor de gradini cu sortimente diverse de fertilizatori pentru gazon si plante, dar si pentru pamantul din ghivece.

Un element important pentru definirea unei locuinte atragatoare, cu spatii de relaxare si confort, gradina necesita ingrijire pe toata perioada anului; din primavara si pana in toamna, cand gazonul si plantele trebuie sa fie verzi si sanatoase si mai ales in sezonul rece, cand necesita o atentie sporita.

La fel ca in realitate, pentru simulatorul joc www.hailacasa.ro, COMPO recomanda la nivelul Gardena  folosirea in sezonul cald a fertilizatorului cu eliberare lenta, iar pentru iarna fertilizatorul cu protectie, astfel incat plantele si gazonul sa redevina verzi si sanatoase.

Produsele COMPO nu asigura doar rezistenta si frumusetea vegetatiei folosita in amenajare dar, datorita eliberarii lente a azotului, protejeaza si mediul inconjurator.  

Puteti testa solutiile COMPO la nivelul Gardena pe www.hailacasa.ro sau prin apps.facebook.com/hailacasa/  

Iar daca doriti sa le testati si pentru amenajarea gradinii dvs puteti cere oferta reala aici:http://cerereoferta.hailacasa.ro/gardena/   

Produsele COMPO pot fi gasite in showroom-ul (cu vanzare) din Bucuresti, Sos. Odaii 117-123, sector 1 (soseaua de centura langa Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 – 16.30, online accesand site-urile: www.mdx.ro  sau www.gardena-shop.ro  sau in lanturile de magazine: Praktiker, Hornbach, Dedeman, Leroy Merlin.

 

Related posts

Gradina plina de arome si culoare

Adina Meyers

Ingrijirea plantelor pe perioada rece

Adina Meyers

Si o locuinta deja amenajata poate fi redecorata rapid si inventiv

Adina Meyers