Amenajari Exterioare Gradinarit

Tendințele primăvară-vară pentru grădina ta de acasă

 

Primăvara bate la ușă cu întârziere. Cu toate acestea acum debutează un sezon al noilor tendințe de grădinărit.

La fel ca proiectele DIY și renovările caselor, grădinăritul la domiciliu a înflorit de la începutul pandemiei în curs.

Cu o nouă dorință de a cultiva fructe, legume și ierburi acasă – sau pur și simplu reconectați-vă cu natura – creșterea comerțului cu amănuntul pentru grădinărit a fost bine documentată.

Compania de asigurări din Marea Britanie a analizat Google Search Trends pentru tendințele de top, inclusiv tipuri de plante și accesorii specifice. Descoperirile au fost apoi încrucișate cu hashtag-uri de pe rețelele sociale pentru a restrânge temele recurente. Cu informații suplimentare din partea experților de la Border in a Box, raportul prezice că grădinile verticale, brânzeturile elvețiene și umerașele de macramé se numără printre tendințele de primăvară / vară 2021. Citiți mai multe mai jos!

 

Grădinile verticale, loturile și paturile înălțate vor prinde rădăcini

Grădinile verticale și grădinile alocate vor continua să fie mari în acest sezon, deoarece oamenii caută să profite la maximum de spațiul exterior limitat. Suprafețele verticale, cum ar fi panourile de gard sau pereții goi, pot fi atât practice cât și estetice pentru ochi. Grădinile cu paturi înălțate vor fi, de asemenea, populare în acest sezon, oferind o soluție excelentă pentru părinții animalelor de companie pentru a împiedica tovarășii lor blănoși să-și deterioreze plantele.

Brânza elvețiană, iedera diavolului și lavanda vor fi alegeri populare de plante

Nu trebuie confundat cu brânza din sandvișuri! Plantele de brânză elvețiene (cunoscute și ca Monstera deliciosa) vor fi la modă în acest sezon. Sunt definite de frunzele lor mari, în formă de inimă, cu găuri mici, la fel ca brânza. Iedera diavolului, cunoscută sub numele de Epipremnum aureum, va fi, de asemenea, in tendinte.  Datorită caracteristicilor lor Instagrammable! Urmată de plantele de lavandă, cunoscute pentru aromele lor florale și calitățile lor medicinale calmante.

Umerașele Macramé, ratanul și cutiile pentru ferestre vor continua să fie la modă

Umerașele Macramé vor continua să fie la modă în rândul părinților de plante în acest an, urmate de jardiniere și decor retro, elegant din rattan. Casetele pentru ferestre, o caracteristică care ridică orice exterior, vor fi, de asemenea, la moda. Deoarece sunt destul de ușor de bricolat și necesită instrumente minime. Raportul prezice, de asemenea, că ghivecele și terariile gri vor fi la modă în acest sezon.

Related posts

Gradina amenajata din pasiune

Adina Meyers

Mobilier terasă din aluminiu șlefuit – rezistență, durabilitate și design inedit 

Adina Meyers

Cum iti amenajezi gradina, pentru a crea un spatiu perfect pentru relaxarea ta

Adina Meyers