LifeStyle

Combinele frigorifice TwinTech®FrostFree de la Electrolux duc prospetimea alimentelor la un nou nivel

In cazul in care esti adeptul cumparaturilor saptamanale si doresti sa asiguri familiei tale alimente mereu proaspete, atunci combinele frigorifice dotate cu tehnologia TwinTech®FrostFree sunt solutia pe care o cauti. Cu ajutorul acestora, vei putea depozita o cantitate generoasa de alimente, pastrandu-le gustul natural si beneficiile nutritive un timp indelungat.

Tocmai pentru a veni in intampinarea unui stil de viata dinamic, mereu pe fuga si cu putin timp alocat treburilor casnice, tehnologia TwinTech®FrostFree, de care dispun combinele frigorifice Electrolux, aduce o inovatie in depozitarea alimentelor. Tehnologia consta in doua sisteme de racire independente, unul dedicat frigiderului si celalalt congelatorului. Cu ajutorul ei, aerul uscat din congelator nu patrunde in frigider, evitandu-se deshidratarea prematura a alimentelor. Astfel, in ambele compartimente ale combinei va fi mentinuta umiditatea optima, iar alimentele vor fi pastrate in cele mai bune conditii.

Mai mult, tehnologia Multiflow iti va oferi o flexibilitate maxima in depozitarea alimentelor, deoarece debitul de aer rece va fi uniformizat in toata cavitatea frigiderului. Astfel, temperatura va ramane constanta pe toate rafturile. De asemenea, tocmai pentru a asigura un mediu constant, in care alimentele sa fie depozitate in siguranta un timp indelungat, combinele Electrolux sunt prevazute cu functii precum „Shopping”, care pregateste combina pentru o noua incarcare cand vii de la cumparaturi. Astfel, noile alimente vor fi rapid racite, fara ca temperatura lor mai ridicata sa afecteze climatul combinei si conservarea alimentelor deja introduse in combina. Mai mult, combina este dotata cu functii precum „Racire rapida” si „Inghetare rapida”, astfel incat alimentele sa ajunga repede la temperatura optima.

Te vei bucura de o flexibilitate sporita si in cazul compartimentarii, deoarece combinele prevazute cu sistemul CustomFlex System™ iti permit sa aranjezi rafturile, clemele si cutiile de pe usa combinei in orice mod doresti. Astfel, vei avea produsele mereu la indemana.

De asemenea, daca doresti sa pastrezi alimentele mai perisabile precum carnea sau pestele in frigider, acest lucru este posibil cu ajutorul compartimentului FreshZone. Acesta pastreaza o temperatura mai scazuta decat in restul frigiderului, asigurand astfel o conservare optima pentru cateva zile, fara a fi nevoie de congelare.

Bucura-te de alimente proaspete, in orice moment, cu ajutorul combinelor frigorifice de la Electrolux!

Related posts

S-a lansat Programul Saint-Gobain ATELIER

Adina Meyers

25 ani în producția detergenților eficienți

Adina Meyers

Fii pe Primul Loc in Viata ta! – Atelier cu dr. Mihaela Stroe la Palatul Noblesse

Adina Meyers