Decor LifeStyle

Anmar Decor lansează propria platforma online și vine cu o super reducere: -15% la toate produsele!

Anmar Decor este un brand românesc, creativ, inovator și de încredere, în domeniul perdelelor și draperiilor. Focusat pe nevoile clienților, Anmar Decor lansează propria platformă online – www.anmardecor.ro, un loc în care toate produsele din portofoliu sunt accesibile la doar un click distanță. În perioada 1-10 februarie, toate produsele comandate online vor avea o reducere de -15%.

Această platformă online, modernă și ușor de navigat, reflectă angajamentul Anmar Decor de a oferi clienților săi o experiență de cumpărături excepțională, accesibilă de oriunde și oricând. Cu o gamă variată de produse, de la perdele elegante, draperii blackout, sisteme de prindere automate, până la rolete și rulouri exterioare, website-ul este destinația perfectă pentru cei care caută acest gen de produse în amenajările interioare.

Suntem extrem de încântați să ne extindem prezența online printr-o platformă care reflectă calitatea și stilul produselor noastre. Clienții noștri sunt din toate colțurile țării și de multe ori le era greu să ajungă la noi, suntem siguri că prin anmardecor.ro le va fi mult mai ușor să comande ce au nevoie. În plus, în tot procesul de achiziție ei au suportul nostru pentru a fi siguri că produsele se potrivesc perfect în amenajările lor

Anamaria Constantinescu, owner Anmar Decor.

Pe lângă reducerea specială de lansare, Anmar Decor oferă consultanță personalizată și suport clienților pentru a asigura cea mai bună alegere a produselor conform nevoilor și stilului individual. În plus, la fiecare achiziție, utilizatorii platformei online au posibilitatea de a solicita servicii conexe precum – achiziția perdelelor și draperiilor la metru linar sau la o dimensiune customizată, numărul de bucăți în funcție de cum este împărțită perdeaua, rejansă simplă, special creată pentru galerie sau capse (inele).

Vă invităm să descoperiți noua platformă online Anmar Decor și să profitați de oferta specială de lansare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.anmardecor.ro.

Related posts

Cum să obții o locuință practică și stilată. Q&A cu arhitect Andra Marinescu

Adina Meyers

Masina de spalat vase RealLife slim

Adina Meyers

IKEA lanseaza prima colectie de produse pentru incarcare wireless

Adina Meyers