LifeStyle

Vrei hidratare eficientă a pielii? Folosește produse organice

Hidratarea pielii este un pas necesar în păstrarea frumuseții indiferent de vârstă. In fiecare zi, pielea, indiferent de tipul ei, este supusa atacurilor care perturba mecanismul natural de hidratare. Oferă-i puțin răsfăț natural!

Cu o tradiție de peste 40 de ani, PHYT’S a creat produse organice și naturale, o garanție a eficienței hidratării zilnice a pielii. Îngrijirea organică nu înseamnă doar frumusețe, ci și sanatate, PHYT’S fiind inițiatorul folosirii acidului hialuronic de origine naturală în formula produselor sale.

Acidul hialuronic de origine vegetală este un ingredient activ, unic pentru hidratare, obținut prin fermentația grâului și a porumbului. Acesta este prezent în mod natural în țesuturi și contribuie la hidratare prin absorbția și retenția apei, având funcția unui “burete organic”.

Bazându-se pe acid hialuronic dar și pe alte ingrediente active eficiente (extract de Aloe vera, ulei virgin de alune, ulei de jojoba și macadamia etc), gama AQUA PHYT’S are toate beneficiile unui  tratament facial cu ingrediente 100% naturale, certificate BIO:

Apă micelară hidratantă: îndepărtează delicat machiajul, curăță, hidratează și tonifică pielea într-o singură acțiune.

Elixir hidratant: asigură confort chiar și celui mai fragil și deshidratat ten, lăsându-l  moale și catifelat.

Fluid hidratant pentru ten normal și mixt: cu o textură ușoară și cu un parfum delicat, acesta reîmprospătează pielea și nu lasă peliculă uleioasă.

Cremă hidratantă pentru piele uscată: are o textură cremoasă, special adaptată pentru hidratarea de zi cu zi a pielii uscate, oferind o senzație imediată de confort și suplețe.

Cremă  ultra-hidratanta pentru piele foarte uscată: textura cremoasă, bogat hidratantă, hrănește intensiv pielea foarte uscată și fortifică bariera protectoare naturală a pielii.

Mască gel hidratantă:  oferă hidratare de lungă durată tuturor tipurilor de ten,  echilibrează rezervele de apă ale pielii și lasă pielea catifelată și suplă.

Disponibile si în fiole de unică folosință pentru uz profesional, produsele AQUA PHYT’S garantează igienă și puritate maximă pentru piele. În plus, ele nu conțin parabeni, phenoxietanol sau conservanți sintetici.

Detalii despre produsele AQUA PHYT’S gasiți www.phytsprofesional.comwww.phytsromania.ro și pe  https://www.facebook.com/PhytsRomania

Related posts

Continuă înscrierile la Cangurul Lingvist-Engleză

Adina Meyers

Inovatie in spatiile de birouri din AFI Park 2

Adina Meyers

Food Design: Bon Appetit by Cecilie

Adina Meyers