LifeStyle Retete

Ciuperci umplute

Ingrediente:

1 kg ciupe­rci proasp­ete, mai m­aricele

ulei
sare
patrunjel
piper
lamaie
spanac toc­at dupa pr­eferinta
seminte de­ pin
putin praz­
pesmet opt­ional

Dificultate: simplu

Citeste si: De incercat la cina: vinete umplute pane

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spala in apa cu putina lamaie, ca sa nu se inegreasca. Se aseaza ciupercile intr-o cratita si se pune in fiecare un praf de sare si o lingurita de ulei. Se acopera si se tin la foc pana se inmoaie. Separat se toaca marunt cotoarele si se inabuse cu putina sare, ulei, praz, spanac si seminte de pin. Cand s-au inmuiat bine si au scazut, se dau deoparte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel tocat marunt, piper, si se umplu ciupercile racorite. Optional in amestec se poate incorpora si putin pesmet. Se servesc caldute.

Material preluat de pe http://comunitate.desprecopii.com

Related posts

Cum să găsiți cea mai bună friteuză cu aer cald

Adina Meyers

S-au incheiat International Film Workshops la Brasov, Romania

Adina Meyers

Sony lanseaza VAIO Z – cel mai performant ultra-portabil, cu o greutate de sub 1,2 kg

Adina Meyers