Se spune ca dormitorul este cea mai importanta camera a casei. Si nu intamplator, caci aici ne petrecem cel putin opt ore din zi, chiar cele mai importante, in care ne incarcam bateriile pentru restul timpului. Asadar, decorarea lui necesita si ea o atentie deosebita, pentru ca va contribui la starea noastra de bine.

Iata cinci idei de decorare a dormitorului:

1. Inlatura orice surplus

Inainte sa iti doresti sa pui pe pereti multe tablouri, sa asezi pe rafturi multe decoratiuni si sa impodobesti peretii cu fluturasi, aminteste-ti ca inghesuiala nu va arata intotdeauna placut. Asadar, este mai bine sa optezi pentru spatii mai largi si nu atat de incarcate.

2. Foloseste draperii dense

Pentru ca uneori lumina diminetii reuseste sa ne trezeasca din somn, este bine sa avem un plan de rezerva. Iar cel mai estetic dintre toate este reprezentat tot de draperii, care pot schimba tot aspectul camerei. Se recomanda cele deschise la culoare, mai ales atunci cand incaperea este foarte mica.

3. Instaleaza o oglinda mare

Oglinzile au rolul de a da impresia unui spatiu mai mare, insa se pot transforma si intr-un „centru de atractie” al camerei. Daca oglinda va fi pozitionata in apropierea unei comode pe care poti aseza diverse lucruri, poti obtine un spatiu destul de interesant.

4. Alege un pat confortabil

Nu trebuie sa uiti, ca, pana la urma, patul este cel mai important element al dormitorului. El trebuie sa fie confortabil, astfel incat somnul tau sa fie lin si odihnitor. Insa si aspectul sau este unul necesar, bineinteles. In ultima vreme, sunt la mare cautare cele cu tablie masiva, asa cum poti gasi pe Staer, spre exemplu.

5. Adu florile mai aproape

Florile nu trebuie sa stea numai in gradina sau pe balcon, ci si in dormitorul tau. Pe langa faptul ca vor curata aerul din incapere, ofera un aspect placut camerei, mai confortabil si mai primitor. 

Related posts

Optimizare site sau realizare site dacă vrei profit în afaceri

Adina Meyers

Cum să zugrăvești o cameră – tipsuri de bază

Adina Meyers

Accesorii pentru depozitare

Adina Meyers