LifeStyle

Invata de la cei mai buni: Scoala de Business Antreprenor XXI

Daca esti pasionat de home & deco si vrei sa-ti deschizi o afacere sau lucrezi deja in domeniu ca designer sau arhitect si vrei sa fii la curent cu cele mai noi strategii ca sa-ti dezvolti business-ul, Romania Libera iti pune la dispozitie Scoala de Business Antreprenor XXI

Cea de-a treia editie a evenimentului „The Business School for Modern Entrepreneurs” va avea loc pe 25 septembrie, la Jubilee The Ballroom Pipera. Accesul la eveniment este liber si se face pe baza inscrierii prealabile. Inscrierile se fac gratuit la acest link

Evenimentul este organizat de cotidianul Romania libera in colaborare cu expertul international Ozana Giusca

Timp de trei ore, de la 09.30 pana la 12.30, Ozana Giusca va impartasi din experienta sa pentru a ajuta antreprenorii sa devina cunoscuti in ochii publicului, sa dezvolte campanii eficiente de marketing, sa isi vanda produsele si serviciile la cele mai bune preturi si sa evite cele mai frecvente greseli in afaceri.

Ozana Giusca este expert international in dezvoltarea afacerilor, speaker de talie mondiala, autoare a unui best-seller de afaceri si antreprenoare de succes, cu afaceri in Statele Unite, Marea Britanie si Romania. Una dintre abilitatile Ozanei este identificarea blocajelor din companii, dar si a modalitatilor de crestere a veniturilor si profiturilor companiilor mici si mijlocii din diverse industrii, prin realizarea unor oferte irezistibile, crearea unei prezente coerente pe Internet si gasirea celor mai eficiente canale de vanzare online.

"Am primit cu bucurie invitatia redactiei Romania libera sa initiez acest dialog deschis cu antreprenorii romani. Este o ocazie unica sa impartasesc cele mai importante lectii invatate din numeroase esecuri si succese antreprenoriale, atat cele personale, cat si cele ale clientilor, pe care i-am ajutat sa isi dezvolte afacerile folosind puterea Internetului si strategii care functioneaza in economia de azi", spune Ozana Giusca.

Evenimentul "The Business Summer School for Modern Entrepreneurs" face parte din proiectul "Antreprenor XXI", initiat de Romania libera, in colaborare cu Ozana Giusca, la inceputul lunii august.

"Proiectul a aparut in urma solicitarilor primite la redactie din partea proprietarilor de afaceri mici si mijlocii si liber-profesionistilor, care si-au dorit o pagina de business cu sfaturi si solutii pentru cele mai frecvente probleme. In plus, am demarat o serie de evenimente care ii vor ajuta pe antreprenori sa tina pasul cu noutatile din mediul afacerilor. Pe viitor, ne propunem sa aducem la evenimente si alti speakeri internationali care sa-si prezinte programele de business in fata antreprenorii romani", explica Adrian Rus, manager Romania libera.

Antreprenorii interesati sa isi dezvolte afacerile se pot inscrie, gratuit, pana miercuri, la "The Business Summer School for Modern Entrepreneurs" pe pagina evenimentului. Totodata, pentru a fi la curent cu cele mai utile sfaturi din domeniul antreprenoriatului, se pot abona la newsletter-ul Antreprenor XXI de pe site-ul www.romanialibera.ro.

Related posts

Musli Sano Vita – dublu campion anul acesta

Adina Meyers

Tipuri de masaj gravide. Sfaturi de la specialisti

Adina Meyers

Kuma Romania – un univers dedicat amenajarilor de top

Adina Meyers