LifeStyle

CHORUS ICE TOUCH – noul sistem domotic pentru casa ta

Multumita unui model in care fiecare component functioneaza de sine statator si in acelasi timp interactioneaza cu celelalte, CHORUS asigura infinite combinatii pe masura nevoilor individuale, permitand in orice moment extensia sistemului domotic si introducerea unor noi functii.
Linia Chorus ofera o ampla gama de materiale, forme si finisaje: un mozaic perfect de tehnologie, eleganta, performante care satisfac orice gusturi si nevoi, indiferent de configuratia aleasa si instalata.

Produsul de varf al acestei familii de echipamente este Chorus ICE Touch, produs capabil sa raspunda celor mai ridicate exigente tehnologice si de proiectare, introducand o noua gestualitate si o estetica inedita in sfera iluminatului.

Realizate din sticla si disponibile in trei variante de culoare, alb negru si titan, Chorus ICE Touch e ICE Touch KNK invita sa fie atinse usor cu varful degetelor: un simplu gest pentru a comanda lumina, jaluzelele sau pentru a actiona un scenariu domotic predefinit, in orice moment al zilei si in orice incapere a casei.

Dar cele care fac din Chorus ICE Touch o experienta plina de satisfactii pentru toate simturile sunt detaliile, incepand cu simbolurile, intuitive si sobre, expresie a unor tehnologii avansate si in acelasi timp a unei maxime simplitati. Imprimate pe suprafata placii, acestea identifica butoanele selectate iluminandu-se si valorificand astfel designul echipamentului. Prezenta unui feedback acustic stimuleaza auzul stabilind un contact in plus cu utilizatorul.

Placile ICE Touch sunt disponibile in variantele cu 1,2 si 3 simboluri, in timp ce panoul de comanda al ICE Touch KNX contine sase elemente grafice devenind o interfata rafinata si multifunctionala cu sistemele de automatizare casnica.

In plus, acest din urma model permite modificarea nivelului de sensibilitate tactila, activarea sau dezactivarea ledului de localizare si a semnalizarii acustice, in functie de necesitatile proprii.

In fine, cele trei culori disponibile ofera posibilitatea unor optiuni estetice diferite: candoare absoluta si integrare estetica pentru alb, eleganta si rigoare pentru negru, sobrietate rationala pentru titan. Toate culorile sunt imbogatite de vivacitatea reflexiilor create de sticla, element comun pentru toate solutiile Chorus ICE Touch.

 

 

Related posts

-417, produse cosmetice cu minerale de la Marea Moartă

Adina Meyers

Svea – 60 de ani de experienta in bucatarii

Adina Meyers

Vernisajul expozitiei de pictura „Intre vis si realitate”, artist Elena Calapereanu

Adina Meyers