LifeStyle

Ytong a primit pentru a doua oara distinctia „Brand of the century”

Anul acesta, brandul de zidarie Ytong a primit, pentru a doua oara, confirmarea „Brand of the century”, ca face parte din categoria premium de produse nemtesti.

Creat in 1920, Ytong este prima marca de beton celular autoclavizat din lume, este un material cu caracteristici tehnice avansate, ideal pentru constructii de calitate superioara.

Bun izolator termic si fonic, rezistent in caz de cutremur sau incediu, usor de manipulat si ecologic, betonul celular autoclavizat Ytong este un produs dedicat constructiilor durabile.

„Ytong ofera, peste tot in lume, solutii constructive de calitate superioara, perfect adaptate nevoilor specifice diferitilor consumatori, pastrand insa caracteristica definitorie a brandului- excelenta eficienta energetica. Distictia „Brand of the century” vine ca o confirmare in plus ca Ytong respecta intocmai standardul de calitate specific celor mai apreciate produse nemtesti.” a declarat Marius Dragne, Sales & Marketing Director, Xella Ro.

In cei aproape 100 de ani de existenta, prin cercetare si inovatie, Ytong si-a pastrat pozitia de lider la nivel international si este cel mai cunoscut brand de beton celular autoclavizat din lume. Gama de produse include elemente de zidarie exterioara structurala sau nestructurala, zidarie de compartimentare, elemente pentru placari si decoratiuni, impreuna cu un pachet extins de produse completentare (mortar in pat subtire, profile U) si servicii suport pentru produse.

 

Related posts

Ce plante de interior alegem pentru zone slab luminate

Adina Meyers

Freemove. Primul fier de calcat puternic si fara cablu de la Tefal

Adina Meyers

Sfaturi care te ajuta sa ai o casa calduroasa iarna, cu un consum minim de energie

Adina Meyers