LifeStyle

Ytong a primit pentru a doua oara distinctia „Brand of the century”

Anul acesta, brandul de zidarie Ytong a primit, pentru a doua oara, confirmarea „Brand of the century”, ca face parte din categoria premium de produse nemtesti.

Creat in 1920, Ytong este prima marca de beton celular autoclavizat din lume, este un material cu caracteristici tehnice avansate, ideal pentru constructii de calitate superioara.

Bun izolator termic si fonic, rezistent in caz de cutremur sau incediu, usor de manipulat si ecologic, betonul celular autoclavizat Ytong este un produs dedicat constructiilor durabile.

„Ytong ofera, peste tot in lume, solutii constructive de calitate superioara, perfect adaptate nevoilor specifice diferitilor consumatori, pastrand insa caracteristica definitorie a brandului- excelenta eficienta energetica. Distictia „Brand of the century” vine ca o confirmare in plus ca Ytong respecta intocmai standardul de calitate specific celor mai apreciate produse nemtesti.” a declarat Marius Dragne, Sales & Marketing Director, Xella Ro.

In cei aproape 100 de ani de existenta, prin cercetare si inovatie, Ytong si-a pastrat pozitia de lider la nivel international si este cel mai cunoscut brand de beton celular autoclavizat din lume. Gama de produse include elemente de zidarie exterioara structurala sau nestructurala, zidarie de compartimentare, elemente pentru placari si decoratiuni, impreuna cu un pachet extins de produse completentare (mortar in pat subtire, profile U) si servicii suport pentru produse.

 

Related posts

Studiu privind asigurarile de viata si rolul lor

Adina Meyers

Festivalul Old Blacks, Rock & More deschide uși celor talentați si aflaţi la început de drum

Adina Meyers

Robin Sharma a sustinut evenimentul de business al anului 2015, la Bucuresti: ”Poti sa iti dai seama cat de mult ai progresat prin numarul celor care te critica si te invidiaza”

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe