LifeStyle

Piese rare de arta adjudecate la peste 70.000 de euro

Denumirea licitaţiei – “Dinspre meleaguri prietenoase” nu a fost aleasa intamplator. Licitaţia a  susprins atmosfera afectuoasa, starea de bine degajata de subiectele intalnite in lucrarile de arta plastica ale acestei sesiuni. 

Indiferent ca a fost vorba de meleaguri propriu zise, surprinse in calde si primitoare peisaje, de «locurile» domestice ale confortului cotidian (naturi statice si interioare agreabile) sau despre «vizitatorii» ce descind dinspre taramurile fanteziei – cum ar fi autoportrete si portrete de artisti ori personajele inchipuite de acestia – Casa Goldart a propus cumparatorilor sai opere pe cat de valoroase, pe atat de prietenoase.

Iubitorii de arta nu au ramas indiferenţi la frumuseţea si valoarea muzeala a unor dintre tablouri, astfel incat au licitat pentru lucrarea “Femeie cu chitara” care a fost adjudecata pentru 30.000 de euro,  pentru “In padure” de Octav Bancila, cumparat cu 15.000 de euro, dar si pentru o sculptura rara de Cornel Medrea-7500 de euro.

De asemenea, colecţionarii au achiziţionat sculpturi de Marcel Guguianu, dar si piese de grafica si pictura in valoare totala de 70.000 de euro. Urmatoarea licitaţie Goldart va avea loc pe 28 iunie, la ora 19:00. 

Articole similare

Bucurați-vă de soare pe plaja Sensiblu!

Redacția

Conceptul LA MIA CUCINA DA MASSIMO, lansat in premiera in Timisoara

Redacția

Cum se prepară bibanul. Rețeta perfectă pentru o masă reușită

comunicat de presa

Lasă un comentariu